fbpx

Iohannis s-a rugat la Sibiu pentru victimele incendiului din Piatra Neamț – „E o imensă tragedie”

782

Președintele Klaus Iohannis a mers, duminică, la biserica din Piața Mare din Sibiu. La ieșire, șeful statului a declarat că toți cei din interior s-au rugat pentru victimele incendiului din Secția ATI a Spitalului din Piatra Neamț, scrie Mediafax.

Klaus Iohannis a transmis condoleanțe familiilor victimelor tragediei din Piatra Neamț, iar supraviețuitorilor, însănătoșire grabnică.

„Este o imensă tragedie ce s-a întâmplat la spitalul din Neamț. Tocmai vin din biserică unde cu toții ne-am rugat pentru victimele incendiului. Ce pot să spun? Condoleanțe familiilor îndurerate, iar celor care au supraviețuit, însănătoșire grabnică. Este foarte important să se afle foarte rapid cum a fost posibil un astfel de incendiu pentru a evita în viitor situații similare și, evident, acest accident groaznic ne arată încă o dată de ce este necesar o reformă profundă a sistemului sanitar din România”, a spus Klaus Iohannis la ieșirea din Biserica din Piața Mare a Sibiului, acolo unde familia prezidențială participă la slujbă aproape în fiecare duminică.

Președintele a mai spus că după incendiul din Piatra Neamț „e clar că trebuie trase învățămintele”, pentru a preveni astfel de accidente să nu se repete în alte părți.

Klaus Iohannis a afirmat că tehnicienii trebuie să se asigure că aparatele de terapie intensivă funcționează așa cum trebuie pentru preveni incidente similare, mai ales în această perioadă când, din păcate, pandemia a dus tot sistemul într-o stare de încărcare extraordinară.

Sursa:  Mediafax

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Ricky scrie

    Pai si cum ramane cu „coruptia ucide” si demisia guvernului? Sau nu mai spunem astea pentru ca acum este Romania normala, asa scria pe ambalajul alegerilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.