Lămuriri în carantină la Sibiu – Despre declarația pe proprie răspundere și adeverința de la angajator

2 18.758

⇓ Ascultă știrea ⇓

Autoritățile sibiene vin cu lămuriri în ceea ce privește declarația pe proprie răspundere și adeverința de la angajator, ce trebuie să le avem asupra noastră atunci când părăsim locuința.

Potrivit reprezentanților Prefecturii Sibiu, declarația pe propria răspundere poate fi completată de mână, dar și pe telefon sau tabletă. „În ceea ce privește declarația pe propria răspundere, aceasta se poate completa și în format electronic și pe hârtie (printată sau olograf)”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii.

De asemenea, dacă ne deplasăm în scop profesional, este nevoie fie de declarație, fie de legitimație de serviciu, fie de o adeverință de la angajator.

DESCARCĂ DE AICI MODELUL DECLARAȚIEI PE PROPRIE RĂSPUNDERE

„Pentru verificarea deplasării în scop profesional este necesară prezentarea unuia dintre cele 3 documente justificative: declarația pe proprie răspundere, legitimația de serviciu vizată la zi, adeverința de la angajator”, mai spune Ștefan.

Aeverința eliberată de angajator și declarația pe proprie răspundere nu au un model tip, mai spun reprezentanții Prefecturii Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
  1. Io scrie

    fata mea trebuie sa nasca la inceput de decembrie, eu trebuie sa o ajut dupa nastere si sunt din medias. ce trebuie sa scriu in declaratie ?

  2. eu scrie

    Ar fii mai bine sa instruiti desteptii de politisti si sa ii verificati daca stiu sa citeasca…de asta se fac cozi – nu din vina oamenilor!!!! eu am pus in geam adeverinta si am fost obligat sa deschid geamul si intrebat unde lucrez desi „citise” pe adeverinta!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.