liliana coldea
Sursa: Facebook Liliana Coldea

Managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu și-a dat demisia. Miercuri, 18 noiembrie a fost înregistrată demisia doamnei dr. Coldea Liliana,  din motive personale.

Citește și Mesajul de adio al managerului Liliana Coldea la plecarea din fruntea Spitalului Județean

„Spuneam cu ceva timp în urmă STOP POLITICĂ ÎN SPITAL!
Am observat în acest timp că spitalul a devenit un câmp de luptă pentru formațiunile politice.
Se pare că o parte din politicienii sibieni nu înțeleg acest aspect și probabil că în lipsă de proiecte pentru comunitate, de idei pentru dezvoltarea județului, de propuneri pentru îmbunătățirea sistemului sanitar, consideră că se pot afirma prin atacuri și prin afectarea imaginii unor instituții publice care nu aparțin oamenilor politici ci locuitorilor acestui județ.
Știu că suntem în an electoral, însă a te evidenția ca formațiune politică prin scandaluri fără temei legal nu îți poate atrage electorat. S-a dovedit de atâtea ori că oamenii știu să discerne.
Surprinzător este că o parte din oamenii care fac politică la nivel local nici măcar nu cunosc legislația, iar o parte din mass-media le dă crezare. Rolul nostru al tuturor este să spunem oamenilor adevăruri – să le arătăm ce scrie legea și cine greșește.
Concluziile le puteți trage singuri. Încă o dată spun că singura mea politică este cea pentru sănătatea pacienților.”, scrie Liliana Coldea.

Comentariul meu

Lasă un răspuns