Primăria dă 100.000 de lei pe terenul sintetic de la Școala 25 – Se pun containere pentru mutarea unor clase de la Școala I.L. Caragiale

0 765

⇓ Ascultă știrea ⇓

Primăria Sibiu va scoate din buget 100.122 de lei pentru a cumpăra terenul de sport de lângă școala 25, din cartierul Valea Aurie. Aici urmează a fi instalate containere unde o parte dintre elevii școlii I.L. Caragiale vor veni la cursuri cât timp clădirea se află în renovare.

Terenul a fost închiriat unei firme care a amenajat acolo un teren de fotbal sintetic. Contractul de închiriere a expirat, astfel că firma a făcut o propunere financiară către Primăria Sibiu, pentru ca instituția să achiziționeze suprafața realizată asupra terenului. S-au cerut inițial 293.745 de lei, fără TVA.

Primăria Sibiu a cerut o expertiză, în urma căreia s-a ajuns la concluzia că investițiile făcute în amenajare sunt de 363.860 de euro, adică 157.723 de lei fără TVA.

După negocieri, firma care a avut în chirie terenul a făcut o nouă ofertă, de 100.122 de ei, care a fost acceptată de Primăria Sibiu.

Oportunitatea achiziționării terenului vine și din faptul că aici vor fi montate 5 containere modulare în care vor învăța clasele din ciclul primar, secția germană, a școlii I.L. Caragiale, pe timpul renovării instituției de învățământ de pe strada Argeșului.

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.