Reacția Spitalului Județean Sibiu cu privire la dosarul penal de la DNA

0 1.404

⇓ Ascultă știrea ⇓

Containerele cu saloane amenajate pentru pacienţii cu COVID-19, în valoare de 6 milioane de lei, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență, sunt în vizorul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Conducerea Spitalului spune că a transmis către DNA fotocopiile contractului și ale plăților.

„În contextul prezentării în mass-media a unor informații cu privire la cercetarea de către DNA a unor posibile fapte de corupție la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu și din dorința de a informa opinia publică cu privire la acest subiect, vă comunicăm următoarele: având în vedere că pe rolul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Alba Iulia, există înregistrat un dosar penal cu privire la săvârșirea unor infracțiuni prevăzute de Legea 78/2000, prin Ordonanța procurorului din cadrul DNA s-a dispus în data de 25.08.2020, predarea în fotocopie a documentelor referitoare la procedura privind atribuirea contractului de lucrări “Amplasare provizorie și reversibilă – construcții modulare spital” precum și plățile efectuate până în prezent. SCJU Sibiu a răspuns acestei solicitări în data de 3 septembrie, predând documentele menționate”, se arată într-un comunicat de presă al SCJU.

De la data la care a fost trimis răspunsul SCJU Sibiu și până în prezent, nu s-a mai primit nici un fel de comunicare din partea Direcției Naționale Anticorupție.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.