Se reiau zborurile directe de la Sibiu spre Spania, Anglia și Germania

⇓ Ascultă știrea ⇓

Sibienii care sunt stabiliți in afara țării vor putea veni acasă de sărbători. Se vor relua zborurile către Spania, Anglia și regiuni din Germania.

În prezent la Aeroportul Internațional Sibiu se operează zboruri spre destinații din Germania, respectiv Dortmund,  Frankfurt-Hahn și Memmingen, însă frecvențele de zbor au fost reduse semnificativ. În luna decembrie, cu ocazia sărbătorilor, companiile aeriene care operează pe Aeroportul Internațional Sibiu și au suspendat zborurile pe perioada pandemiei, vor relua anumite curse.

„În măsura în care companiile aeriene nu vor anunța alte modificări, pe parcursul lunii decembrie pe lângă destinațiile menționate anterior vor fi operate și zboruri către München, Karlsruhe Baden-Baden, Nuernberg, Londra, Madrid și Stuttgart. Astfel, în perioada sărbătorilor de iarnă vor disponibile zboruri spre 9 destinații europene. „Datele privind zilele de operare sunt actualizate în timp real pe website-ul aeroportului www.sibiuairport.ro în funcție de comunicările reprezentanților companiilor aeriene.  În acest sens adresăm rugămintea pasagerilor interesați să verifice în permanență statusul acestora.”, spune purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internațional Sibiu, Alexandra Păcurar.

Citește și Lista actualizată a țărilor din zona roșie – Cei care vin de acolo trebuie să stea în carantină

aeroportul international sibiucraciundecembrieSibiusibiu azizboruri europa
Comentarii (0)
Comentează