parada 1 decembrie sibiu 4

Ziua Națională a României se va desfășura diferit în acest an din cauza contextului epidemiologic actual. Nu se va organiza nicio paradă militară.

Instituția Prefectului județul Sibiu a decis ca în acest an la Sibiu să nu fie organizată ceremonie militară. În data de 1 decembrie, Prefectul județului Sibiu, președintele Consiliului Județean, Primarul municipiului Sibiu și Comandantul Garnizoanei Sibiu vor depune coroane de flori la Consiliul Dirigent și la Monumentul Ostașului din toate timpurile – în fața Cercului Militar.

„Ziua Națională a României, este o zi specială pentru fiecare român. Anul acesta, din cauza contextului epidemiologic această zi, va rămâne o zi de sărbătoare doar în sufletele noastre, întrucât nu vom avea parte de ceremonii militare ca în anii precedenți. Județul Sibiu este greu încercat în aceste momente și este de datoria noastră a tuturor, să fim responsabili și precauți, astfel încât să fim învingători în lupta cu acest virus invizibil, dar atât de prezent. Dragi sibieni, vă doresc multă sănătate și putere! Nu vă pierdeți speranța, căci împreună vom reuși să depășim toate aceste încercări! Românii au arătat de-a lungul istoriei ca sunt puternici și curajoși! La mulți ani, români! La mulți ani, România!”, transmite prefectul județului Sibiu, Mircea Crețu.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns