Militar sibian, infectat cu Covid, decedat – Emanuel Radu Voicu avea doar 40 de ani

0 6.284

⇓ Ascultă știrea ⇓

Doliu la Academia Forțelor Terestre (AFT) Sibiu, după ce încă un militar infectat cu virusul SARS-CoV-2 a decedat. Este vorba despre caporalul Emanuel Radu Voicu, în vârstă de doar 40 de ani.

Militarul Radu Voicu s-a stins din viață joi după-amiază. Acesta era internat la Spitalul Militar din Sibiu, fiind infectat cu noul coronavirus. Sibianul avea doar 40 de ani, împliniți recent, și nicio altă boală asociată.

Treptat, starea lui de sănătate s-a înrăutățit. Medicii au depus toate eforturile pentru a-l ține în viață, însă virusul i-a afectat puternic plămânii.

Teribila veste a venit ca un trăsnet pentru colegii lui militari, mai ales în contextul în care, miercuri, au mai pierdut un camarad. Maistrul militar Aurelian Ion Irimia a decedat tot în urma infecției cu COVID-19.

”Învăluiți de durere, facem cunoscut faptul că ieri, 26 noiembrie, colegul nostru caporalul clasa a II-a Emanoil-Radu VOICU a pierdut lupta cu virusul SARS-CoV-2.

S-a stins la vârsta de 40 de ani un om cu o inimă mare, mereu amabil și cu mult bun simț. În cei 14 ani, în care ne-a fost coleg, ne-a impresionat cu spiritul său de sacrificiu, cu altruismul de care a dat dovadă și grija pe care o manifesta față de cei dragi lui.
Suntem alături de familia greu încercată și ne exprimăm compasiunea şi întregul sprijin, în aceste momente de grea suferință.

DUMNEZEU SĂ ÎL ODIHNEASCĂ ÎN PACE!
Sincere condoleanţe familiei la trecerea prin aceste clipe cumplite!”, este mesajul colegilor lui Emanuel Radu Voicu, postat pe pagina de Facebook a Academiei.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.