Modelul adeverinței de la angajator în carantină la Sibiu – E obligatoriu să o aveți!

0 14.268

⇓ Ascultă știrea ⇓

Autoritățile locale au decis, vineri seară, în ședința CJSU Sibiu, să prelungească, pentru încă șapte zile, începând din data de 30.11.2020, măsura carantinei în municipiul Sibiu, satul Șelimbăr și orașele Cisnădie și Tălmaciu. Odată cu această hotărâre, s-au făcut câteva modificări importante. Sibienii nu vor mai putea folosi legitimația de serviciu atunci când se deplasează în scop profesional, fiind nevoie, în mod obligatoriu, de o adeverință eliberată de angajator.

„Pentru deplasarea în interes profesional, este necesara adeverința eliberată de angajator care trebuie să cuprindă următoarele date: nume, prenume, adresa locuinței, date referitoare la identificarea locului de muncă, date referitoare la identificarea angajatorului (adresa punctului de lucru), domeniul activității profesionale, mijlocul de deplasare, precum şi itinerariul de deplasare pe raza zonei carantinate şi intervalul orar în care îşi desfăşoară activitatea”, transmite Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

CITEȘTE ȘI: Restricții noi pentru carantină – Legitimația de serviciu nu mai poate fi folosită atunci când ieșiți din casă
LECTUREAZĂ ȘI: Excepția făcută în carantină la Sibiu – La vot se poate merge fără declarație pe propria răspundere
VEZI ȘI: Lămuriri noi legat de carantină – Magazinele care rămân deschise în weekend la Sibiu

Autoritățile locale propun un MODEL DE ADEVERINȚĂ DE LA ANGAJATOR pe care îl puteți completa atunci când mergeți la muncă. Documentul poate fi descărcat de mai jos:

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.