FOTO Call center amenajat pentru voluntarii DSP la Biblioteca ASTRA

0 977

⇓ Ascultă știrea ⇓

Zeci de voluntari ai DSP Sibiu răspund deja la telefoanele instalate într-una din sălile bibliotecii ASTRA. Aici, Serviciul de Telecomunicații Speciale a instalat posturile telefonice necesare pentru ca voluntarii să facă anchetele epidemiologice sau să ofere informații legate de pandemie și procedurile din această perioadă.

Noile linii telefonice asigură legătura dintre DSP și sibienii infectați cu coronavirus care sună pentru a anunța acest lucru sau pentru afla informații despre diferite etape pe care trebuie să le urmeze. Într-una din sălile de la etajul bibliotecii se fac anchetele epidemiologice, iar la parterul instituției vor fi amenajate alte posturi telefonice destinate call center-ului DSP. Voluntarii de aici vor da informații prin telefon sibienilor care doresc să afle informații legate de orice situație ce are legătură cu pandemia.

call center
Foto Facebook STS – Serviciul de Telecomunicaţii Speciale
call center dsp astra
Foto Facebook STS – Serviciul de Telecomunicaţii Speciale

”Colegii noștri de la Sibiu au venit în sprijinul experților DSP din județ și au operaționalizat un call-center, instalat în incinta Bibliotecii Astra.

Inginerii specializați în telecomunicații ai STS au pus în funcțiune posturi telefonice la care vor răspunde voluntarii care îi vor ajuta pe sibienii afectați de pandemia de noul coronavirus.

Vom continua să ne implicăm alături de toate instituțiile angajate în lupta cu virusul SARS-CoV-2 și vom răspunde, cu aceeași promptitudine, ori de câte ori este nevoie de ajutorul nostru”, este mesajul transmis pe pagina de Facebook a STS-ului.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.