Schimbare – Legitimația de serviciu va putea fi totuși folosită pentru a merge la muncă

3.214

Carantina pentru Sibiu, Șelimbăr, Tălmaciu și Cisnădie va fi prelungită cu încă 7 zile, începând de luni, 30 noiembrie. La aprobarea Planurilor de acţiuni integrate pentru asigurarea măsurilor specifice, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a schimbat schimbarea în legătură cu legitimația de serviciu ce poate fi folosită pe timpul carantinei.

În primele două săptămâni de carantină, cei care dețineau legitimații de serviciu pe puteau folosi pentru a justifica faptul că merg la muncă. La decretarea celor 7 zile suplimentare de carantină, reprezentanții Prefecturii au anunțat că nu se mai poate ieși din casă pe baza legitimației de serviciu și că este nevoie de o adeverință de la angajator. Au trimis chiar și un model al acesteia, pe care îl puteți găsi AICI. 

Două zile mai târziu însă aceștia revin și spun că ”legitimația de serviciu rămâne în continuare document pentru a justifica motivul deplasării”

Pentru a fi siguri însă că sunteți mai mult decât acoperiți de lege și hârtii, cel mai bine ar fi ca atunci când ieșiți din case pentru a merge la muncă, să aveți asupra dumneavoastră atât legitimația de serviciu, cât și adeverința de la angajator.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Crețu Iulian scrie

    Oare mă întreb, mai gîndește cineva deciziile luate?

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.