carantină încă o săptămână la sibiu, șelimbăr, tălmaciu și cisnădie - la mârșa restricții două săptămâni

Autoritățile locale au decis prelungirea carantinei în municipiul Sibiu, localitatea Șelimbăr și în orașele Cisnădie și Tălmaciu. De asemenea, s-a decis ca localitatea Mârșa să intre și ea în carantină de luni. Restricțiile se aplică pentru o perioadă de șapte zile.

Vineri, 27 noiembrie, în cadrul ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, autoritățile sibiene au decis prelungirea carantinării parțiale pentru localitățile Sibiu, Cisnădie, Tălmaciu și Șelimbăr.

Vezi și Declarația pe propria răspundere pentru tranzitarea localităților carantinate – Descarcă noul model

Măsura a intrat în vigoare de luni, 30 noiembrie, de la ora 5.00. Rata de infectare cu virusul SARS-CoV-2 a ajuns la 11,22 la mia locuitori pentru municipiul Sibiu şi de 11,23 pentru localitatea Şelimbăr. De asemenea, în orașul Cisnădie se înregistrează o rată de incidență de 7,75 cazuri la mia locuitori, iar în Tălmaciu rata este de 10,33 cazuri la mia locuitori.

Citește și Se prelungește carantina în Sibiu, Șelimbăr, Tălmaciu și Cisnădie – Noi decizii și pentru Mârșa

De asemenea, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis instituirea carantinei și în satul Mârşa, unde se înregistrează o rată de incidență de 9,49 la mia de locuitori. În această localitate, carantina se instituie pentru 14 zile.

Vezi și Lămuriri noi legat de carantină – Magazinele care rămân deschise în weekend la Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu