Hotelul Ramada din Sibiu, campanie de Ziua României – 1.500 de mese calde pentru doctori, asistenţi şi poliţişti

2.924

Implicare, responsabilitate, ajutor – într-un cuvânt, comunitate! Perioada grea prin care trece întreaga omenire la ora actuală, în acest context al pandemiei cu virusul Covid -19, a dus la mari transformări economice, sociale, umane. Făcuţi pentru a trăi în comunităţi, oamenii au înţeles puterea acesteia, forţa, curajul şi modul în care putem merge înainte, ,,luptând” unul pentru altul. Cum a înţeles mediul de afaceri din Sibiu să se implice în aceste timpuri complicate pentru întreaga comunitate locală? Răspunsul vine de la Hotelul Ramada, prin susţinerea faţă de cei aflaţi mereu în linia întâi, chiar de la începutul pandemiei.

Implicare şi ajutor reciproc

Rata mare de infectare din ultimele săptămâni, cu acest virus, la nivelul judeţului Sibiu, a readus din nou oraşul, precum şi alte localităţi limitrofe în carantină. Numărul ridicat de sibieni infectaţi cu noul Coronavirus, unităţile spitaliceşti din judeţ care nu mai fac faţă numărului crescut de internări, au dus la o suprasolicitare din toate punctele de vedere, a întregului personal medical, a tuturor celor aflaţi în linia întâi, medici, asistenţi, infirmieri, a serviciului de ambulanţă, dar şi a celor din cadrul forţelor de ordine, poliţişti şi jandarmi. În contextul acestei situaţii foarte grele pentru întreaga comunitate sibiană, în special a acestor categorii aflate permanent în lupta cu virsul pentru salvarea de vieţi omeneşti, conducerea Hotelului Ramada din Sibiu, din spirit de solidaritate şi ajutor reciproc, va demara din data de 1 decembrie, o campanie în care va oferi în fiecare zi lucrătoare, timp de 30 de zile, câte 50 de mese calde, dar şi ceai şi cafea, zilnic, tuturor celor care lucrează în cadrul Ministerului Sănătăţii şi al Ministerului Afacerilor Interne.

Oameni pentru oameni

Doctorii, asistenţii, infirmierii, ambulanţierii, poliţiştii, jandarmii pot beneficia de această campanie, care începe chiar de Ziua Naţională a României. Managementul Hotelului Ramada prin acest gest răsplăteşte efortul susţinut al celor care luptă zi de zi, de la începutul acestei pandemii şi îşi pun în pericol, atât propria viaţă, cât şi pe cea a familiilor lor sau a celor apropiaţi, pentru a avea grijă de pacienţi, ca de altfel de întreaga comunitate. Cadrele medicale si cele ale forţelor de ordine, pe baza legitimaţiei de serviciu, sunt aşteptate la restaurantul Hotelului Ramada, de luni până vineri, între orele 12-15 pentru o masă caldă pregătită special pentru ei, iar de luni până duminică, în intervalul 8-20 pentru un ceai cald şi o cafea plină de energie pentru a le face chiar şi puţin, ziua mai uşoară.

foto Oprea Carabulea
Oprea Carabulea, General Hotel Group SRL

,,Sperăm ca prin această acţiune să înlesnim cât de mult putem munca titanică pe care cadrele medicale şi cele ale forţelor de ordine o depun în această perioadă, atât în teren, cât şi în spitalele şi instituţiile din judeţ. Profit de acest prilej pentru a ura ,,La mulţi ani!”, atât sibienilor, cât şi tuturor românilor de ziua noastră naţională şi îmi doresc ca ţara noastră să depăşească şi această dificultate istorică şi să devină victorioasă în faţa pandemiei”, a precizat Oprea Carabulea, General Hotel Group SRL. Solidaritatea, spiritul patriotic, grija faţă de cel de lângă noi, implicarea, să fii un bun român sunt doar câteva dintre premisele care au determinat conducerea Hotelului Ramada sa demareze aceasta campanie de ajutor reciproc, pentru că o comunitate unită înseamnă ,,oameni pentru oameni”, mai ales în perioade foarte grele pentru înteaga societate românească.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
 1. Claufiu scrie

  50 de mese pe zi??????
  Doar 50 de persoane lucrează pe zi in domeniile pe care singur le-a enumerat???
  Ce o să facă bieții oameni dacă vin 100 pe zi….se bat pe mâncare că pensionarii pe tigăi la deschideri de supermarketuri?
  La ANAF îți reeșalonezi datoriile domnule Carabulea și vii și te dai mare filantrop.
  Ce naște din pisică…..

 2. Valeria Valeanu scrie

  Felicitari pentru gandul bun si implicare!
  Omenia inainte de orice!👏👏👏

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.