protest masca covid
Foto: Facebook/ Eveniment Protest Sibiu

Sibienii vor să protesteze, vineri, în Piața Mare a urbei de pe Cibin, împotriva restricțiilor impuse de autorități, menite să încetinească răspândirea virusului SARS-CoV-2. Potrivit unui eveniment creat pe Facebook, sute de persoane sunt interesate să participe.

Sute de sibieni își propun să se adune, vineri, 4 decembrie, începând cu ora 19.00, în Piața Mare a Sibiului, pentru a protesta împotriva restricțiilor anti-COVID. Protestul a fost anunțat pe Facebook, iar la eveniment își propun să participe aproximativ 800 de persoane.

„Să ne adunăm în număr cât mai mare pentru a protesta împotriva unor restricții menite să ne supună, să ne priveze de libertate, să ne răzvrătim împotriva unui sistem corupt, care încearcă manipularea populației sub pretextul unui virus nesemnificativ în fața sărăciei, a lipsurilor și foametei, a panicii și a disperării, a pierderii ‘normalității’ de altă dată. Alăturați-vă pentru a lua atitudine și a lupta pentru libertatea noastră! Haideți să ne facem auziți! Să ieșim pentru drepturile noastre, nu pentru interesele lor, pentru a vota!”, se arată în descrierea evenimentului public de pe Facebook.

Organizatorii anunță că evenimentul va avea loc în funcție de câți oameni își vor anunța participarea. Până acum, sunt interesate să participe la protest 588 de persoane, iar 253 de oameni au anunțat că, cu siguranță, vor ieși în stradă.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

9 Commentarii

Lasă un răspuns

  1. Hai la protest… Nu am ajuns să ne țină în lesă… mai rau ca animalele… Nu contează consecințele dar noi nu suntem bătaie de joc…. Haideți să ne adunam in numar cat mai mare sa vada toata lumea cum e sa fi bătaie de joc… azi, mâine o să ne pună sa purtam măști si cand dormim… sa nu mai zic de școlile online o prostie totală… vad săracii copii cu se chinuie să înțeleagă unele chestii si ma refer la tot… plus ca se pierd obieciurile specifice zonelor… cu ce ne mândri? Ca suntem închiși în case… si umblam dor cu declarații? Mai rau ca la pușcărie… doamne imi pare rau ca traiesc in țară asta si ca toata lumea e sa profite dupa urmă noastră… Nu e corect așa ceva… plus ca se distruge economiea

  2. „Proastia nu are limite”… Sa le spui si celor ce au lucrat în restaurante, cluburi, cazino, etc. celor ce au rate si nu mai au un loc de muncă! În cazul tau frica nu are limite… Iti doresc să rămâi fără nici un venit să vezi daca foamea are limite!

  3. Din pacate după o asemenea adunare ne vom vedea din nou puși carantina peste alte 2 săptămâni. Din cauza la astfel de oameni care nu se protejeaza stam mai mult prin casa in ultimele 8 luni.

  4. Ma bucur ca exista si oameni conștiincioși… diferența dintre tine și un caine în lanț e prea mica! Dacă doresti poți sta în casă tot secolul asta, să nu cumva să ieși între prosti ca sare virusul pe tine ca puricele pe caine, mai ales după ora 23:00…

  5. a drequ sa fiti de inconstienti cu protestul vostru cu tot ! sunteti mult prea prosti si inconstienti ptr secolulul asta …

  6. Ce promisiuni aberante vi s-au facut de PSD sa-i lingeti in ….,sa le faceti jocul,sau vi s-au distrus si ultimii neuroni,aveti grija ca le mancati viitorul prin lacomia voastra si urmasilor urmasilor vostri.Pacat ca nu cercetati pe viu existenta coronavirusului,voi si ai vostri.Sau mai sti…