video: imagini uluitoare pe timp de carantină la sibiu - e plin ochi la supermarket-uri și la mall-uri

Mall-urile și marile supermarket-uri din Sibiu au fost, luni, pline ochi de oameni. Parcările au fost aglomerate ca un furnicar. Imaginile nu par să aibă nicio legătură cu starea de carantină în care se află municipiul.

Chiar dacă Sibiul este în continuare în carantină, iar oamenii pot ieși din case doar în baza unei declarații pe propria răspundere, în care să se regăsească un motiv bine întemeiat, marile magazine au fost, luni, pline. Oamenii s-au îngrămădit la cumpărături în mall-uri și supermarket-uri, cel mai probabil pentru a se pregăti, așa cum se cuvine, pentru Ziua Națională a României.

Imaginile sunt uluitoare și nu par să aibă nici cea mai mică legătură cu starea de carantină în care ne aflăm. În parcarea de la Shopping City Sibiu abia dacă mai găseai un loc liber.

Oamenii au profitat de ziua liberă și au ieșit din case în număr foarte mare. Motivul trecut în declarație: asigurarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază. video: imagini uluitoare pe timp de carantină la sibiu - e plin ochi la supermarket-uri și la mall-uri

Vă reamintim că autoritățile locale au prelungit carantina în municipiul Sibiu, satul Șelimbăr și orașele Cisnădie și Tălmaciu pentru încă o săptămână.

Video/Foto: Facebook Streza Claudiu-Ioan

Ultima oră

Participă la discuție

9 Commentarii

 1. In Romania, presa in loc sa fie o instituție a educativa e folosita de mafia politica sa propage frica și să arate cu degetul spre prostime. Media și ziarele fac propaganda politica peste 90%, că de aceea plătim TVA, taxe și pentru dezinformare și distrugere politica, nearatand adevărul real.
  La fel e și folosita poliția și jandarmeria , frica la popor și îl potolim, cât mă sunteți români, adormiți.
  Acu la alegeți o să se vadă trezirea poporului său iar adormirea lui .
  Și na Sibieni, cumpărați de la supermarket că de muncit pământul CA SA AI SI SA MANSNCI SANATOS, nu va mai trebuie. Și arată cât de comozi am devenit ,lăsând și îmbogăți marile tari europene.
  Asa nevternuue ,mai ales că răspândirea virusului este in aceste magazine de făcut bani ,neigienizate și pline de infecții.
  Bravo ,in continuare suntem o nație, cu foame in vine, un blestem de sute de ani, știm ce cumpărăm pe cine facem bogați dar tot foalele sunt primele. Suntem de rac că am devenit docili, ladi și lăsați să fie călcați în picioare de politicieni corupți, de vorbe mincinoase pentru o fărâmă de cola ,ciocolata .
  Așa ne trebe daca nu ne trezim și suntem lăsați să fie folosiți că marionete și sclavi fara drepturi și oportunități.
  Bravo românilor că ne lăsăm nimiciți.
  Alegerile o să arate din nou care e clasa politica care ne va adulți inca o data ,și o să facă ce o vrea fara sa ne ceară părerea și să ne consulte că popor.

 2. Acum nu mai mâncăm nu mai socializam nu mai ieșim din case că suntem inconștienți și ignoranți…. Și magazinele mici sunt arhi pline dar pe alea nu le fotografiază nimeni. Unde să ne ducem toți la Dracu de frică???? De asta o să murim cu toții din cauza la MassMedia serios? Eu cred că fiecare om e conștient de ceea ce face și cele reale sa se spele cele bune să se adune la cine nu îi comvine să stea închis în casă.

 3. O gloata de oameni inconștienți, indiferenti și ignoranți. Meritam sa fie prelungita carantinarea pana la final de Ianuarie.

 4. În Sibiu e carantină doar pe hârtie…nu se verifică nimic…eu de când a început carantina, deși merg zilnic la serviciu, nu am văzut picior de polițist…Ori autoritățile nu au înțeles ce înseamnă carantină, ori a fost declarată doar de ochii lumii.

 5. si ce-i daca. e interzis cumva? stabiliti voi, presa, reguli suplimentare? si voi sunteti stapanii nostri?