astrid fodor
Sursa: Facebook Primăria Municipiului Sibiu

Ziua Națională a României se va desfășura diferit în acest an, din cazua epidemiei de coronavirus. Cu acest prilej, primarul Municipiului Sibiu, Astrid Fodor, transmite un mesaj sibienilor.

“Anul acesta a fost dificil și diferit din toate punctele de vedere, viața comunității noastre fiind serios afectată de criza generată de coronavirus. Și Ziua Națională a României o vom marca altfel anul acesta, cu mai puțin fast, dar cu la fel de mult sentiment de dragoste de țară, greu încercată în aceste momente de o pandemie care afectează întreaga lume.

De data aceasta, din păcate, nu vom avea paradă și nici hora din simbolica Piață a Unirii. Anul acesta ne putem însă demonstra patriotismul contribuind la efortul național de stopare a răspândirii virusului. Prin urmare, suntem responsabili, rămânem acasă, iar dacă trebuie să ieșim pentru nevoile de bază, purtăm mască!

Și pentru că vom sta cu toții acasă și vom încerca totuși să păstrăm o parte din spiritul de sărbătoare al acestei zile importante pentru noi românii, vă invit să vizionați la televizor, pe TVR 1, de la ora 14.30 o ediție specială a spectacolului extraordinar “Noi suntem români!” realizat de Junii Sibiului, un eveniment cofinanțat în fiecare an de Primăria Sibiu. Spectacolul va fi urmat de prima ediție a emisiunii despre ia românească “Port valoare și splendoare” realizată la noi în Sibiu, aceasta urmând să fie difuzată tot pe TVR, în 1 decembrie, după spectacolul Junilor, de la ora 16.30.

Și ca să ne aducem aminte de momente frumoase care ne-au găsit împreună, sărbătorind România, pe pagina de Facebook Primăria Municipiului Sibiu veți găsi în 1 decembrie, de la ora 10, un film cu evenimentul care a marcat Centenarul României, organizat de Primăria Sibiu în 2018. Am adus atunci mai aproape istoria de acum 100 de ani, care i-a unit pe români într-o singură țară, confirmându-ne că, împreună, putem învinge orice.

Urez tuturor sibienilor “La mulți ani!” de Ziua Națională, cu sănătate și convingerea că vom trece, uniți, peste toate.”, scrie Primarul Municipiului Sibiu, Astrid Cora Fodor.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu