strada cetatii 2

1 decembrie 2020 va rămâne probabil în istorie ca una din cele mai triste aniversări ale României. Paradele din anii anteriori au lipsit, iar la Sibiu atmosfera a fost la fel de apăsătoare ca în toată țara. Mai nimeni nu a ieșit pe stradă, singurele care au rămas să ”străjuiască” orașul au fost drapelurile. Sibiul a fost trist, singur și rece.

VEZI AICI CUM SE SĂRBĂTOREA 1 DECEMBRIE ANII TRECUȚI

Ziua Națională a României în plină pandemie a fost așa cum au fost și Paștile și cum se anunță și Crăciunul- cu liniște și străzi goale. Nici pe Bălcescu nu s-a mai plimbat nimeni, sibienii preferând să rămână în case.

 

FOTO Bogdan Tătăroiu

balcescu 2 balcescu 1

[fvplayer id=”68″]

În anii trecuți centrul orașului și bulevardul Coposu erau animate de cei care participau la parada militară. Anul acesta însă, nimic nu a mai amintit de fastul anilor trecuți.

podul minciunilor 2 piata mica 8 piata mica 4 piata mica 3 piata mare 5 piata mare 3 piata mare 1 piata mare 2

Piața Huet a fost și ea mai goală ca niciodată, mai ales că acum nici mașinile nu o mai ”populează”.

piata huet 2 piata huet 3 piata huet 1

Bulevardul Victoriei, care în alți ani era închis pentru depunerea de coroane din fața Centrului militar, de 1 decembrie în pandemie a fost gol- goluț. Singura ceremonie care a avut loc aici a fost una extrem de restrânsă, la care au participat doar câteva dintre autoritățile municipiului și județului. VEZI AICI IMAGINI DE LA CEREMONIE

victoriei victoriei 2 continental coposu cercul militar 2 cercul militar 1 cazarma 90 dumbrava

Municipiul Sibiu se află în a treia săptămână de carantină din cauza numărului mare de infectări cu coronavirus. Din această cauză manifestările publice au fost interzise.

 

 

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

4 Commentarii

Lasă un răspuns

  1. Da mai Prikoke, e mai bine sa mori liber decat sa traiesti sluga, pentru noi robii e un concept pe care nu suntem in stare sa-l intelegem. Situatia din poze este visul umed al oricarui globalist care ventileaza numai magarii la adresa romanilor dar se da cu fundul de pamant la cat de roman este el de 1 decembrie. Azi zice la multi ani si maine o sa cedeze toata suveranitatea pentru ca noi prostii de rand suntem indoctrinati ca asa e bine.

  2. Mulțumită lui Wuhanus și Guwerner-ului liberal! Fi-mi-ar scârbă de „cel mai iubit ” fiu al nației.