beat volan 1
Sursa: altrends.com

Un șofer din Constanța, a urcat la volan deși se afla sub influența alcoolului și a fost implicat într-o tamponare. Băiatul a încercat să fugă de polițiști dar nu a reușit.

La data de 02.12.2020, în jurul orei 2052, pe str. Șoseaua Sibiului din Șelimbăr  s-a produs un eveniment rutier în următoarele împrejurări: un tânăr de 21 de ani din Constanța, în timp ce conducea autoturismul pe str. Șoseaua Sibiului din Șelimbăr, din direcția str. Mihai Viteazu spre str. Doamna Stanca, pe banda 1, a încercat să schimbe banda de circulație fără să se asigure și a acroșat un  autoturism care circula pe banda a doua, în aceeași direcție de mers. În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

“După producerea evenimentului rutier, conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului, fiind observat în trafic câteva minute mai târziu de către polițiști, circulând pe sensul de deplasare dinspre str. Doamna Stanca spre Mihai Viteazu și urmărit în trafic câțiva zeci de metri.   Polițiștii au constatat că cel aflat la volan se afla sub influența băuturilor alcoolice, testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului (art. 336 alin. 1 cod penal).

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu