geanta hot furat
Sursa: libertatea.ro

Doi minori din Mediaș au fost reținuți de polițiști pentru tâlhărie. Indivizii au furat poșeta unei doamne de 86 de ani pe stradă și i-au furat 50 de lei din portofel

La data de 3 decembrie, în jurul orei 13:50, prin apel 112, un bărbat a sesizat Poliția Municipiului Mediaș cu privire la faptul că vecina sa, o femeie în vârstă de 86 de ani, în timp ce se afla pe Aleea Sovata din municipiul Mediaș, a fost deposedată de suma de 50 de lei de către doi tineri necunoscuți.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii medieșeni au stabilit că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 13:30,  în timp ce femeia se afla pe aleea menționată, doi tineri i-au smuls victimei poșeta din mână, s-au îndepărtat câțiva metri, au scos portofelul din care au sustras 50 de lei, după care au abandonat geanta și au fugit.

„În scurt timp, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Mediaș i-au identificat pe presupușii autori ai fapte. Este vorba despre doi medieșeni în vârstă de 14 ani, față de care s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, aceștia fiind cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.”, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Cei doi minori urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns