VIDEO – La furat în centrul Sibiului. Hoți filmați „în acțiune” la un salon de tatuaje

1 9.333

⇓ Ascultă știrea ⇓

Un banner de promovare a fost furat dintr-un gang de pe strada Morilor din Sibiu. Bannerul aparținea artistului tatuator, Cristi Nițu.

Cristi Nițu este artistul care a fondat unul dintre cele mai noi saloane de tatuaje din Sibiu. În dimineața zilei de vineri, în jurul orei 06:30, acesta a sesizat că, bannerul publicitar din gangul salonului a dispărut. Talentul și succesul naște invidie. Acesta poate fi unul din motivele care i-au încurajat pe hoți să fure bannerul din curtea salonului „Red Tattoo”.

Camerele de supraveghere au înregistrat imaginea a două persoane care au demontat cu grijă bannerul, l-au împachetat frumos și au plecat cu el. Deși în acel moment au trecut mai multe persoane și mașini prin zonă, nimeni nu a bănuit nimic, hoții executând manevrele relaxați, cu naturalețe și încredere, încât nu a trezit suspiciuni trecătorilor.

„Bannerul respectiv a fost montat inițial pe bulevardul Mihai Viteazul, apoi, când a expirat contractul, am decis să-l mut în acel gang, unde se potrivea perfect. Am montat bannerul acolo de aproximativ două săptămâni, iar azi dimineață a fost furat. Nu știu cine și de ce ar avea nevoie de el.”, spune Cristi Nițu.

Acesta a mai spus că nu a anunțat poliția și că speră ca cei care au făcut acest lucru să se sesizeze și să-l întoarcă înapoi.

red tattoo banner

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Celcareuraste scrie

    Reclama gratis in Ora de Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.