Primarul Cisnădiei despre deschiderea patinoarului din oraș – „Doar dacă ieșim din carantină. Până atunci nimic concret”

1.609

Sibiul, Tălmaciul, Cisnădia și Șelimbărul au fost primele patru localități din județ care au intrat în carantină în data de 16 noiembrie. Starea de carantină a fost instituită pentru o perioadă de 14 zile, după care s-a cerut prelungirea acesteia cu încă o săptămână. Cum rata de infectare cu noul coronavirus a fost într-o continuă scădere, Direcția de Sănătate Publică (DSP) Sibiu a înaintat către Institutul Național de Sănătate Publică (INSP) o cerere pentru ridicarea carantinei în aceste localități. Primarul orașului Cisnădie spune că patinoarul din localitate se va deschide doar în cazul în care se va ridica măsura carantinării localității.

În urma apariției în mediul online a unei postări care anunța deschiderea oficială a patinoarului din Cisnădie din ziua de luni, 7 decembrie care a stârnit mai multe întrebări și neclarități în rândul sibienilor, Ora de Sibiu a luat legătura cu primarul localității Cisnădie, Gheorghe Huja, pentru a concretiza informațiile despre deschiderea patinoarului.

„Momentan nu putem spune nimic concret. Până nu se decide și nu aflăm dacă se prelungește sau nu carantina, nu putem spune nimic în acest sens, totul depinde de restricții. Dacă vom ieși din carantină, probabil că vom deschide și patinoarul.”, a declarat pentru Ora de Sibiu Gheorghe Huja.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.