ambulanta sibiu 1

Un asistent medical angajat al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vâlcea a murit. Acesta avea doar 33 de ani. Colegii din toată țara, inclusiv cei din Sibiu, au ținut, sâmbătă, un moment de reculegere. ambulanta sibiu 2

UPDATE

”În urma unor atenționari primite în legătură cu colegul nostru Asistent medical de la SAJ Vâlcea ne vedem nevoiți să facem unele precizări.
Colegul nostru intr-adevar a avut un accident rutier în urma cu 3 zile în urma căruia din pacate a decedat.
De precizat că el a fost găsit pozitiv la testarea făcută în vederea internării în urma accidentului.
De aici și confuzia ca el ar fi murit de Covid 19.
Ne cerem scuze ptr neînțelegerea produsă și va reamintim ca intotdeauna dorim să informăm corect prin dumneavoastra opinia publică”, a transmis Genu Scridon, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Sibiu.

Știre inițială

Asistentul medical DOBRIȚOIU DANIEL, în vârstă de 33 de ani, angajat al Serviciului de Ambulanţă Județean Vâlcea, care a contribuit la salvarea de vieți, a pierdut lupta cu virusul COVID-19.

În toate Serviciile Publice de Ambulanţă este declarat doliu. La ora 10.00, a fost ținut un moment de reculegere, timp de un minut. Sirenele şi sistemele luminoase ale ambulanţelor au funcţionat continuu. „Din păcate perfidul virus ne mai răpește înca un coleg. SAJ SIBIU a ținut un moment de reculegere în memoria colegului nostru”, transmite Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al Ambulanței Sibiu.

Conducerea Federaţiei Naţionale Sindicale „Ambulanţa” din România, cât şi colegii din toate Serviciile Publice de Ambulanţă, într-un număr aproximativ de 11.000 de angajaţi, sunt alături de familia rămasă îndoliată şi îndurerată, și de colegii din Serviciul de Ambulanță Județean Vâlcea, rugându-l pe Dumnezeu să îi mângâie şi să îi ajute să treacă peste acest ceas greu al despărţirii. Înmormantare va avea loc în cimitirul din satul Bârlogu, comuna Stoenești, județul Vâlcea.

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns