Raluca Turcan e îngrijorată – ”Îndemn românii decenți, sibienii onești, să vină la urne!”

1.283

Au mai rămas dor două ore până la închiderea secțiilor de votare. Până la ora 19:00 au votat 5.421.794 de români, care reprezintă doar 29,80% din totalul alegătorilor.

Confirm exit-poll-ului realizat de CURS Avangarde, la ora 15:00, lupta dintre PNL și PSD este una strânsă. Vicepremierul României, Raluca Turcan este îngrijorată de situație și îndeamnă românii să meargă la vot și să spună prin votul lor ce-și doresc pentru România de mâine.

Citește și Exit poll – PSD conduce, PNL e pe doi. Cum stă USR

Aveam, la începutul acestei zile, nu doar șansa de a apăra democrația în fața celor care și-au bătut joc de ea, ci și de a o practica în forma ei cea mai expresivă. Suntem cu câteva ore înaintea închiderii secțiilor de votare, iar participarea scăzută riscă să pună sub semnul întrebării legitimitatea oricăror reforme profunde pe care câștigătorii alegerilor, indiferent care vor fi ei, le-ar iniția. De asemenea, prezența scăzută la vot va face dificilă construcția unei majorități solide și va conduce la instalarea unei stări de instabilitate în plină criză sanitară.
Îndemn românii decenți, sibienii onești, să vină la urne și să spună apăsat, prin votul lor, ce vor să se întâmple în țară începând de mâine dimineață!
O șansă în plus pentru acest vot nu vom avea mâine, dacă astăzi nu avem timp. Nu vom avea nici peste o săptămână doar fiindcă azi a bătut vântul. Nu vom avea nici anul viitor și nici peste doi. O altă șansă vom avea peste patru ani. Mai vrem să așteptăm? Mai PUTEM să așteptăm?”, scrie Raluca Turcan pe pagina sa de Facebook

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
  1. Ave Pila scrie

    Sincer, exact de asta nu am ieșit … din cauza îndemnului .

  2. Ricky scrie

    Da, am fost. Se vede.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.