fbpx

FOTO: Protestul împotriva restricțiilor anti-Covid de la Sibiu a fost anulat – Explicațiile organizatorului

0 4.863

Protestul împotriva restricțiilor anti-Covid din Sibiu, care ar fi trebuit să fie organizat luni, la ora 15.00, în Piața Mare a municipiului, a fost anulat. Centrul urbei de pe Cibin a fost gol luni după amiază.

piata mare sibiu 1

piata mare sibiu 2

Sute de sibieni și-au propus să se adune, luni, 7 decembrie, începând cu ora 15.00, în Piața Mare a Sibiului, pentru a protesta împotriva restricțiilor anti-COVID. Protestul a fost anunțat pe Facebook duminică seară, după ce autoritățile locale au anunțat prelungirea carantinei zonale. La eveniment au anunțat că vor participa aproximativ 400 de persoane. Cu puțin timp înainte de ora 15.00, protestul a fost anulat.

Organizatorul evenimentului a explicat că, în ciuda faptului că mulți sibieni și-au pus speranța în reușita acestui protest, el a fost anulat din cauza unor „probleme de natură organizatorică independente de noi”.

protest mesaj

Luni după amiază, Piața Mare a Sibiului a fost goală și liniștită. Chiar dacă a fost o zi însorită, sibienii au respectat măsurile impuse de autorități și au rămas în case.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.