piata mare sibiu 3

Protestul împotriva restricțiilor anti-Covid din Sibiu, care ar fi trebuit să fie organizat luni, la ora 15.00, în Piața Mare a municipiului, a fost anulat. Centrul urbei de pe Cibin a fost gol luni după amiază.

Sute de sibieni și-au propus să se adune, luni, 7 decembrie, începând cu ora 15.00, în Piața Mare a Sibiului, pentru a protesta împotriva restricțiilor anti-COVID. Protestul a fost anunțat pe Facebook duminică seară, după ce autoritățile locale au anunțat prelungirea carantinei zonale. La eveniment au anunțat că vor participa aproximativ 400 de persoane. Cu puțin timp înainte de ora 15.00, protestul a fost anulat.

Organizatorul evenimentului a explicat că, în ciuda faptului că mulți sibieni și-au pus speranța în reușita acestui protest, el a fost anulat din cauza unor „probleme de natură organizatorică independente de noi”.

Luni după amiază, Piața Mare a Sibiului a fost goală și liniștită. Chiar dacă a fost o zi însorită, sibienii au respectat măsurile impuse de autorități și au rămas în case.

Comentariul meu

Lasă un răspuns