suciu sebastian aur sibiu
Foto Facebook pagina publică

Alianța pentru Unirea Românilor a obținut și la Sibiu un scor neașteptate de mare. Asta înseamnă că vor avea în Camera Deputaților cel puțin un reprezentant. Acesta va fi Sebastian Suciu, primul de pe lista candidaților, care este și președintele filialei Sibiu. De profesie este medic, angajat la Spitalul Județean. În timpul campaniei electorale a postat pe pagina sa de Facebook de ce își dorește să reprezinte sibienii în Camera Deputaților și ce își propune partidul său.

”Consider ca înainte de a pleca la un drum alături de un om, trebuie sa-l cunoașteți, asa că, vă prezint pe scurt cine sunt si ce mă determină să candidez pentru a vă reprezenta in Parlament:
Am 33 ani, sunt absolvent al Facultății de Medicină ‘’Victor Papilian” din cadrul Universității Lucian Blaga din Sibiu, am făcut Masteratul în Management Sanitar și sunt doctorand in științe medicale.
În prezent sunt medic în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Ce m-a determinat să intru în politică?

În primul rând sentimentul profund care mă cuprinde față de această țară, însă actuala realitate politică face ca acest sentiment sa scindeze în două stări contradictorii, imi iubesc țara si totodata nu suport situația în care se află, în care a fost adusă!

Cum am ajuns aici? De ce imi doresc sa fiu deputat?

Din totdeauna am fost patriot al acestei țări si m-am implicat în viața ei socială. Am început prin a înființa un ONG(Zile-Insorite) al cărui Președinte sunt până în prezent. Acest ONG are 2 direcții principale de activitate:
– Sprijinirea persoanelor defavorizate din zonele rurale și integrare sociala.
– Întreținerea si conservarea tradițiilor care constituie caracterul nostru etnic.

M-am implicat in sfera antreprenoriatului si anume în domeniul economiei sociale unde m-am ocupat de promovarea integrării vocaționale. Toate având ca scop creșterea sustenabilitații economiei sociale.
Urmând această cale am considerat ca este momentul de a face ceva mai concret în direcția materializării binelui acestei țari.

Asa am ajuns Președintele Județean al ALIANȚEI pentru UNIREA ROMÂNILOR, alianță a cărei scop este de a trezi conștiința civică a fiecărui cetătean, a pastrării integritații umane, sociale si economice si totodată a unor acțiuni care au la bază păstrarea integritații acestei țari si a resurselor care îi aparțin.

Noi nu facem politică, noi suntem patrioții acestei țări si vrem fapte, nu vorbe.

Vrem dreptate pentru toți, nu doar pentru cei aleși, bogați sau miruiți.
Îndemn sa ni se alăture toți cei ce s-au săturat de promisiuni electorale, proiecte sortite sa rămână doar pe hârtie, afișe pe porți si stâlpi, de vizite cu zâmbete in ceas de alegeri.

NOI nu mai credem in planuri de viitor luminos, care după alegeri sunt lăsate in dulapuri si date uitării. Suntem sătui de politica bazată strict pe beneficii materiale, unde factorul uman si național este neglijat, iar cetățenii reprezintă o simpla masă votantă.

Suntem sătui de aceeași 2 mari jucători pe scena politică care doar mimează activiate de management si sunt preocupați strict de propria lor imagine si bunăstare.
Noi luptăm pentru abolirea paradigmei cleptomaniei naționale. Nu ne reprezintă si trebuie exterminată această obișnuință de a fura cu toții totul, de peste tot și in toate domeniile.

Alianța A.U.R solicită sprijinul, implicarea si susținerea dumneavoastră dacă incă vă pasă si nu va copleșit indiferența.

Ne dorim o RELANSARE a ROMÂNIEI !
O relansare in primul rând a societații umane, a spiritului civic.
Vrem adevăruri vorbite, nu ascunse si camuflate de massmedia slugarnică a acestui regim pseudo-national.
Asa sa ne ajute, Dumnezeu!”, a fost postarea lui Sebastian suciu din timpul campaniei electorale.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns

  1. Urmeaza sa ne convingeti de spusele dvsa Majoritatea alesilor dupa ce vad ce beneficiaza din statutul de parlamentar isi schimba discursul si convingerile