candidati pnl sibiu

Raluca Turcan, președintele PNL Sibiu, a mulțumit sibienilor după aflarea rezultatelor parțiale din județul Sibiu. Turcan i-a asigurat pe sibieni că vocea lor va fi auzită în continuare în Parlament, chiar dacă misiunea nu va fi una ușoară.

Luni dimineața, conform numărătorii paralele făcută de USR PLUS, PNL a câștigat la Sibiu cu peste 40% din procente.

VEZI AICI TOTUL DESPRE ALEGERI LA SIBIU – REZULTATE, SONDAJE, EXIT POLL-URI, DECLARAȚII

”Sibienii au spus astăzi, din nou, că PNL este partidul în care au cea mai mare încredere. Ca liberali suntem onorați de această (re)confirmare și obligați să acționăm în consecință.
Vocea Sibiului spune limpede și răspicat:
Că pentru oamenii din Sibiu, este inacceptabilă întoarcerea la marionetele dirijate de incompetenții, de infractorii și condamnații PSD.

De aici, de la Sibiu, din orașul care a demonstrat cel mai sincer și serios parteneriat cu președintele Klaus Iohannis, le spunem oamenilor că PNL va lupta pentru ei așa cum a făcut-o și în februarie 2017 și in 10 august 2018.
Misiunea PNL în interesul public nu a fost niciodată ușoară, fiindcă a fost întotdeauna tratată cu seriozitate. Vom face la fel și acum și vom construi, așa cum ne cer sibienii, un guvern fără PSD!

Am încredere că realitatea va confirma dorința românilor de a avea o guvernare cinstită, stabilă și predictibilă. În parteneriat cu Președintele Klaus Iohannis și cu administrația locală.
ÎN JUDEȚUL SIBIU, ÎNSĂ, PNL A CÂȘTIGAT DETAȘAT ACESTE ALEGERI! SUNTEM PARTIDUL ÎN CARE LOCUITORII AU CEA MAI MARE ÎNCREDERE!
Vă mulțumim tuturor!

Continuarea dezvoltării României, menținerea țării pe drumul european, gestionarea cu profesionalism a crizei sanitare rămân prioritățile Partidului Național Liberal!
Toate acestea, dar și guvernarea responsabilă, competentă și onestitatea, nu sunt compatibile cu gândirea și acțiunea PSD.
Am avut dovezi multiple că este așa și nu o spun doar eu, nu o spun doar primarii și aleșii locali din Sibiu, o spun în număr mare locuitorii întregului județ!
Și, sunt convinsă, o spun toți românii de bună credință!
Mulțumim tuturor sibienilor pentru încredere!
Mulțumim, de asemenea, tuturor celor care au făcut ca acest scrutin să se desfășoare în condiții de siguranță!
Mulțumesc echipei PNL Sibiu cu care am construit acest rezultat. Cu multă muncă și seriozitate.
Multă sănătate tuturor!”, a transmis Raluca Turcan

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns

  1. Salutare Sibiu, va iubim, ati ales bine. Aaa, sa nu uit, luati carantina cu 5 minute inainte de expirare! Asta ca sa va ajute sa va organizati afacerile mai bine, asa, ca de dreapta ce suntem.