tursib
foto: arhivă

De câţiva ani, în luna Decembrie Tursib organizează tradiţionala Tombolă cu premii pentru toţi cei care au beneficiat de abonament la transportul în comun neîntrerupt, pe tot parcursul anului 2020.

Toţi cei care îndepliniţi această cerinţă,  sunteți invitați să participaţi la concurs, pentru a avea şansa de a căştiga un laptop, telefoane mobile, sau abonamente la transportul public pentru anul viitor.

Pentru a limita cât mai mult contactul direct dintre persoane, înscrierile se vor face doar online. Perioada în care vă puteți înscrie este între 7 – 17 decembrie 2020.

„În acest sens, vă punem la dispoziţie pe site-ul nostru, la adresa https://tursib.ro/tombola/inscriere formularul de înscriere, pe care vă invităm să îl completaţi. În momentul trimiterii acestuia, veţi primi automat un număr de înregistrare în concursul nostru.”, spun reprezentanții Tursib.

Tragerea la sorţi se va face tot online, în data de 18 decembrie 2020, iar căştigătorii vor fi anunţaţi în aceeaşi zi.

Vă reamintim faptul că pentru a limita contactul între persoane, Tursib a pus la dispoziţia călătorilor variante electronice atât pentru achiziţionarea sau reîncărcarea abonamentelor – pe site-ul www.tursib.ro, cât şi modalităţi de achiziţionare a tichetelor de călătorie care nu presupun interacţiunea cu alte persoane – automate de bilete în staţiile de autobuz, aparate contactless în autobuze, sau aplicaţia 24Pay – utilizabilă de pe telefoanele mobile.

Macheta FB

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns