Revelion în liniște la Sibiu – Nu vor fi nici artificii și nici concerte în Piața Mare

2.157

În fiecare an, în preajma sărbătorilor de iarnă, Sibiul se transforma într-un oraș de poveste. Atmosfera din Piața Mare era deosebită și plină de oameni care se înghesuiau să facă poze la brad, să se plimbe și să savureze gustoșeniile de la Târgul de Crăciun.

Anul acesta este altfel, centrul orașului este gol, Piața Mare este pustie iar Târgul de Crăciun nu s-a mai organizat. An de an, în noaptea de Revelion, sute de sibieni, dar și turiști din toată țara se adunau în centrul orașului pentru concertele deosebite care aveau loc și pentru a admira focurile de artificii.
Din cauza pandemiei de coronavirus, în acest an la Sibiu nu se va organiza niciun concert, niciun eveniment și nici tradiționalul spectacol cu focuri de artificii.
„În contextul epidemiologic actual, Primăria Sibiu nu va organiza anul acesta nici evenimente, nici tradiționalul foc de artificii de la miezul nopții care să marcheze intrarea în Noul An pentru a evita formarea de aglomerări”, spune purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu, Mirela Gligore.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.