fbpx

Sibianul Marius Vecerdea după ce a luat 948 de voturi – ”Nu am avut niciun fel de așteptări la un mandat”

0 1.100

Marius Vecerdea a fost unul din cei doi candidați independenți din Sibiu la alegerile parlamentare de duminică. A pierdut cu nici 1000 de voturi adunate, dar spune el, ca de fapt nici nu a avut așteptări la un mandat, ci scopul lui în campania electorală a fost să atragă atenția asupra sportului sibian.

Conform numărătorii paralele realizate de USR PLUS, independentul Marius Vecerdea a primit din partea sibienilor 948 de voturi, adică un procent de 0,8%. Acesta spune că nu rezultatul în sine este scopul, ci ceea ce se obține pe parcurs. ”Pentru unii poate e puțin, pentru mine poate e mult. Dacă intru pe terenul de tenis nu mă interesează scorul, ci tehnica, ce obțin pe parcursul jocului. Dacă la final sunt mulțumit cu ce am obținut, de ce ar conta rezultatul?”, este paralela făcută de Marius Vecerdea.

Acesta este cunoscut sibienilor în principal ca promotor al sportului de orice fel și al tenisului în special, fiind organizatorul turneului Sibiu Open.

Din această perspectivă, spune el, în timpul campaniei și-a propus mai ales să atragă atenția asupra sportului sibian și sportivilor mai mult decât și-a dorit să obțină un mandat de deputat. ”Nu am avut niciun fel de așteptare cu privire la obținerea unui mandat, ci am avut niște obiective foarte clare- să atrag atenția asupra nevoilor sportului sibian, iar folosirea unei campanii electorale în acest sens a fost potrivită. Un al doilea pilon pe care am vrut să îl consolidez a fost că deputatul trebuie să reprezinte județul și implicit sportul. Indiferent de rezultat, am făcut un pas înainte în îndeplinirea acestor două obiective”, a spus Marius Vecerdea.

Independentul însă s-a arătat dezamăgit că nu a primit măcar 4000 de voturi, atâtea semnături câte a adunat pentru a putea candida. ”Aș fi preferat să nu fiu indus în eroare. În momentul în care am candidat și am adunat semnături, le-am spus susținătorilor să nu mă ducă în eroare, adică să nu semneze dacă nu mă vor vota, pentru că nu are sens. Dar, poate unii din ei nu au mers la vot, alții au mers și au votat altceva…”, spune Marius Vecerdea.

Acesta va continua să se dedice sportului sibian, promovării lui și susținerii sportivilor. ”Voturile nu au fost nici multe, nici puține. Au fost atâtea cât a fost nevoie să înțeleg că trebuie să merg mai departe pe drumul sportului. Iar marele câștig sunt sportivii pe care i-am adunat în jurul meu în campanie. Ei sunt câștigul adevărat”, a încheiat Marius Vecerdea.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.