VIDEO – Prima declarație a premierului interimar – Ciucă a vorbit două minute și a plecat

1.823

Premierul interimar Nicolae Ciucă a anunțat prioritățile guvernului, printre care gestionarea pandemiei COVID 19, finalizarea anului financiar 2020 și pregătirea anului financiar 2021.

Ciucă rămâne și ministru al Apărării, scrie Mediafax.

„Urmare a deciziei Președintelui României Klaus Iohannis, începând de ieri (luni – n.r.) am preluat conducerea interimară a guvernului României până la formarea noului Executiv. În perioada următoare vom continua să focalizăm atenția guvernului pe prioritățile legate de gestionarea pandemiei COVID-19, punerea în aplicare a strategiei de vaccinare, vom continua măsurile economice în vederea sprijinirii celor afectați de această criză și de asemenea ne vom focaliza atenția pe ceea ce înseamnă finalizarea anului financiar 2020 și pregătirea anului financiar 2021”, spune Nicolae Ciucă.

El i-a mulțumit lui Ludovic Orban pentru „echilibrul pe care a reușit să-l realizeze între măsurile luate pentru combaterea pandemiei de Covid-19 și măsurile economice care au stat în fața Guvernului României”.

„Doresc de asemenea să menționez că în această perioadă voi continua să asigur atribuțiile de Ministru al Apărării Naționale”, precizează Ciucă.

Ludovic Orban a demisionat luni seară din funcție. Vezi declarația fostului premier AICI

Sursa: Mediafax

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
  1. Liviu scrie

    „Urmare a deciziei României Klaus Iohannis… ” mai luati-o o data la mana…tot mai are greseli 😀 😀 😀 „echilibrul pe care a reușit să-l realizeze între măsurile luate pentru combaterea pandemiei de Covid-19 și măsurile economice care au stat în fața Guvernului României”.

  2. Liviu scrie

    Mai..voi sunteti normali? Chiar asa agramata a fost declaratia? Daca aveti reporteri de alta etnie/ nationalitate….sa faca reportaje in limba lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.