fbpx

Firmele din Sibiu „premiază” angajații – Spor de pandemie și de 500 de euro de persoană

13.288

Criza generată de pandemia de COVID-19 a afectat în mod diferit mai multe sectoare ale economiei, dar și cetățenii de rând.

Efectele pandemiei de coronavirus au fost resimțite puternic de antreprenori, de companii, dar mai ales, de angajații acestora. Mai multe firme din Sibiu au adoptat niște măsuri speciale, pentru a veni în întâmpinarea și sprijinul salariaților, dar și pentru a-i încuraja să respecte cu strictețe normele de protecție împotriva răspândirii Covid-19. Mai exact, firmele și-au recompensat angajații cu prime pentru buna gestionare a companiei pentru perioada pandemiei.

Prime de 200 de euro la Polycontact Hermanndstadt Sibiu

Polycontact Hermannstadt SRL este o companie de origine elvețiană, producatoare de microîntrerupătoare, switch-uri din industria automotive, prezentă pe piața muncii din Sibiu de 5 ani. Angajații companiei au primit prime de 200 de euro pentru buna gestionare a activității firmei în pandemie.

„Fiecare persoană și-a adus contribuția prin muncă grea, disciplină în implementarea și respectarea măsurilor de prevenție împotriva răspândirii virusului Covid-19, flexibilitate la locul de muncă, considerație si respect pentru colegi cat și înțelegere privind instrucțiunile venite din partea conducerii, multe dintre ele fiind de ultim moment. Ne putem considera norocoși că am fost scutiți de focarele de infecții cu Coronavirus în 2020, că dvs., angajații noștri valoroși nu ați avut salariile diminuate și de faptul ca întreg Grupul Polycontact poate încheia anul financiar cu rezultate bune, în ciuda scăderii masive a vânzărilor din al doilea trimestru.”, transmite compania.

Angajații IFM Sibiu au fost recompensați cu prime în valoare de 500 de euro

Compania IFM s-a născut din pasiunea fondatorilor care i-a stimulat în dorinţa de a face lucrurile mai bine. Firma produce senzori de o calitate deosebită.  Și angajații acestei companii au primit prime bănești pentru perioada pandemiei.

„Pandemia ne-a afectat și pe noi, dar cu toate acestea, ne-am concentrat pe asigurarea tuturor măsurilor de prevenire pentru a stopa răspândirea virusului, încercând în aceeași măsură să nu le dam ocazia colegilor noștri să resimtă efectele crizei. Astfel, Ifm și-a îndreptat atenția în această perioadă spre angajați, spre siguranța și stabilitatea locului de munca, demonstrând că este o companie de familie în adevăratul sens al cuvântului. Astfel, efortul depus în acest an dificil, a fost recompensat cu un bonus special in valoare de 500 de euro brut, oferit în mod egal tuturor angajaților.”, spun reprezentanții companiei.

Marquardt Sibiu acordă prime pentru activitatea și realizările de pe parcursul anului

Marquardt este o companie germană care produce echipamente electronice pentru industria auto și este una dintre cele mai mari firme din Sibiu.

„Și compania Marquardt acordă la sfârșitul anului 2020 premii în bani pentru toți angajații cu ocazia sărbătorilor de iarnă, considerând că aceste premii răsplătesc activitatea bună depusă de aceștia în cursul anului. Nu am legat aceste premii de situația pandemică actuală. De asemenea, angajații cu copii primesc și cadouri în bani pentru fiecare copil aflat în baza de date a firmei noastre. Facem acest lucru deoarece, din cauza restricțiilor provocate de pandemia de coronavirus, nu mai putem acorda pungile cu cadouri pe care le pregăteam și nici nu mai putem face ceremoniile specifice, pe care le organizam în mod tradițional pentru copiii salariaților.”, transmit reprezentanții Marquardt.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
  1. Dobrota scrie

    Dupa mine potopul! Taie Dara in carne vie!

  2. sb scrie

    In timp ce la Continental s-a tăiat si prima care exista pana anul acesta :))))

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.