Piața Țărănească Transilvania are program special de sărbători

De sărbătorile de iarnă, când toată lumea cumpără cele necesare pentru pregătirea bucatelor tradiționale, Piața Transilvania va avea un program special, astfel ca toată lumea să aibă timp să ajungă la cumpărături.

Astfel, piața va fi deschisă între orele 08:00 – 14:00:
• sâmbătă, 19 decembrie
• marți, 22 decembrie
• marți, 29 decembrie

În zile de sâmbătă, 26 decembrie și 02 ianuarie piața va fi închisă.

De la an la an piața se îmbogățește cu o diversitate de produse. Odată cu finalizarea sesiunii de depunere a noilor cereri, începând cu 01 ianuarie 2021 în Piața Transilvania se vor găsi mulți producători noi, care vor comercializa bunătăți locale în toate sectoarele.

De asemenea, Consiliul Județean Sibiu depune eforturi ca producătorii locali să beneficieze de toate condițiile de comercializare a produselor și continuă să implementeze proiecte ce conduc la dezvoltarea acestora.
”Creșterea numărului de solicitări din partea producătorilor din județul Sibiu și nu numai, ne confirmă încă o dată că spațiul pus la dispoziție reprezintă o sursă de dezvoltarea a producătorilor.
Preocuparea Consiliului Județean Sibiu rămâne în continuare susținerea și promovarea celor care trudesc pentru ca noi, sibienii, să beneficiem de produse sănătoase și gustoase, iar rețele tradiționale să se păstreze ca identitate în promovarea gastronomiei” -Daniela Cîmpean, președinta CJ Sibiu.

piata transilvania sarbatoriprogram piata transilvania craciunprogram piata transilvania sarbatori
Comentarii (0)
Comentează