politia noaptea accident
FOTO arhivă

Un bărbat a fost prins, în miezul nopții, de către polițiștii sibieni, în timp ce conducea băut un autoturism. Nu avea nici permis de conducere.

„La data de 11.12.2020, în jurul orelor 00,59 , polițiștii rutieri aflați în exercitarea atribuțiilor de supraveghere şi control al traficului rutier pe DJ 106B, pe raza localității Loamneș, au oprit pentru control în trafic un autoturism care circula din direcția Loamneș-Hașag”, informează Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că la volanul mașinii se afla un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Benești, care nu deținea permis de conducere și se afla sub influența băuturilor alcoolice. Testarea sa alcoolscopică a indicat valoarea de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere (art. 335 Cod penal) și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului (art. 336 Cod penal).

Comentariul meu

Lasă un răspuns