Culturistul sibian Marcel Manea premiat de primărie pentru performanțele sportive

1.004

Culturistul sibian Marcel Manea a câștigat titlul de campion mondial  la categoria 90 kg la Campionatul Mondial de Culturism și Fitness Seniori și Masters 2020, obținând medalia de aur.

O performanță născută dintr-un simplu hobby, a ajuns să-i aducă titluri mari. Ambiția și perseverența, orele nesfârșite de antrenament și munca asiduă depusă i-au adus polițistului sibian cu talente ascunse anul acesta un nou titlu la master, seniori şi campion absolut, în cadrul Campionatului Balcanic de culturism şi fitness, care a avut loc  în septembrie la Drobeta Turnu Severin. Performanța a fost urmată de Campionatul European de Culturism din Spania, de unde polițistul sibian s-a întors cu marele premiu – medalia de aur. Următorul pas a fost Campionatul Mondial de Culturism și Fitness 2020, de la care sibianul s-a întors din nou cu medalia de aur.

VEZI ȘI: Sibianul de aur al culturismului românesc – Povestea frapantă a campionului Marcel Manea

Sportivul sibian va fi premiat cu 10.000 de lei

Pentru recunoașterea contribuției sportivilor sibieni la promovarea imaginii municipiului Sibiu și pentru motivarea acestora în realizarea de noi performanțe, Consiliul Local al Municipiului Sibiu a hotărât premierea sportivului Marcel Manea cu suma de 10.000 de lei. Suma necesară fondului de premiere va fi suportată din bugetul local al municipiului Sibiu și se impozitează conform prevederilor Codului Fiscal.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.