FOTO: Sub orice critică – Câmpul din Cartierul Arhitecților, ghena de gunoi a prost-crescuților

2.460

Felul în care arată câmpul de lângă Cartierul Arhitecților relevă perfect proasta educație a unor cetățeni. Nu este prima oară când acolo sunt aruncate gunoaie de tot felul. De această dată, în zona respectivă, aproape de șosea, a apărut un vas de wc…

Noi imagini dezolante în Cartierul Arhitecților. Deseori, pe câmpul din zonă sunt aruncate deșeuri, însă de această dată acolo „a răsărit” și un vas de toaletă. O sibiancă a postat mai multe imagini pe rețelele de socializare.

 

gunoi arhitectilor2
foto: Facebook/ Rezidenti In Cartierul Arhitectilor – Calea Cisnadiei – Sibiu

Femeia care a postat imaginile spune că a strâns gunoaiele din zonă în saci cu volum de 60 de litri. „<<Ciuperci>> proaspăt culese. Volum = 60l. Șervețele găsesc mereu pe tot câmpul. Chiar de cele umede”, a scris aceasta pe Facebook.

gunoi arhitectilor2 1
foto: Facebook/ Rezidenti In Cartierul Arhitectilor – Calea Cisnadiei – Sibiu

Cu toții ne plângem că e mizerie aruncată pe jos, că natura este distrusă, că ne împiedicăm de gunoaie la fiecare pas… Dar, în același timp, tot noi suntem cei care aruncăm, la întâmplare, resturi și mizerii, fără niciun pic de jenă. De-a lungul timpului, locuitorii din Cartierul Arhitecților au semnalat o serie de exemple de proastă creștere. În trecut, în spatele blocurilor, au fost găsite chiar și haine aruncate. Printre ele, resturi menajere sau alte obiecte din locuință de care proprietarul nu se mai folosea și le-a pus la întâmplare… Aici au fost observați chiar și șoferi care descarcă moloz din mașini fix în câmp.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.