Istanbul Hair STYLE, cel mai nou salon de frumuseţe din Sibiu – Hair styliști turci, coafură şi culoare din inima Turciei

7.859

Sărbătorile de iarnă vin an de an cu multă bucurie, magie, dăruire.În febra cadourilor de Crăciun, pentru cei dragi, e important să nu uităm de noi înşine. Dacă sunteţi în căutarea unui salon de înfrumuseţare în Sibiu, deschis de sărbători, Istanbul Hair STYLE vă aşteaptă să fiţi răsfăţaţi!

Frumuseţe orientală

În această perioadă, în care contextul actual închide multe uşi şi destramă tot mai multe proiecte şi speranţe, există oameni care nu se abat de la propriul drum şi construiesc lucruri frumoase. Istanbul Hair STYLE este unul dintre exemple. În luna noiembrie, în Sibiu, s-a deschis în Shopping City Sibiu, salonul Istanbul Hair Style. Acesta propune un concept nou, de tip oriental, singurul din oraş, la ora actuală. Stilul, eleganţa, pasiunea și profesionalismul sunt cuvintele ce îl caracterizează. ,,Echipa noastră este formată din hair styliști de origine  turcă,foarte talentați, cu studii de specialitate în domeniu, cu experienţă vastă, care au venit cu inspirații orientale în materie de coafură şi culoare, chiar din inima Turciei. Profesioniştii noştri se axează în mod deosebit pe consilierea clientului, pe ceea ce i se potriveşte din punct de vedere stilistic şi pe nevoile sau dorinţele acestuia. Bucuria de pe chipul clientului, zâmbetul de fericire și mulțumire, este ceea ce ne-am propus”, spune Anca Stancu, managerul Istanbul Hair STYLE.

Pe lângă serviciile de calitate oferite de specialiștii salonului, aceştia pun accent și pe o ambianță deosebită,iar cei care trec pragul salonului, se simt relaxaţi şi răsfăţaţi. Un ceai cald, o cafea, ceva răcoritor, o muzică plăcută, un loc elegant, aceasta este atmosfera oferită clienților, de către echipa de stilişti. Istanbul Hair STYLE vine şi cu un cadou de sărbători, prin reducerea de 15% pe care o acordă clienţilor săi în perioada 01-31decembrie a acestui an. Cei care doresc să beneficieze de această campanie,trebuie să prezinte fleyerul cu promoţia, pe care îl pot procura de la Centrul de Informaţii din Shopping City Sibiu.

Tehnici inovatoare, servicii variate şi produse de calitate

La Istanbul Hair STYLE, serviciile şi produsele folosite sunt de înaltă calitate și aparțin celor mai renumite branduri, destinate exclusiv lucrului în saloanele de înfrumusețare. Clienţii se pot bucura,atât de servicii de hairstyling, frizerie / coafor, tuns bărbaţi /femei, coafat, vopsit, extensii, tratament păr, keratină, cât şi de servicii de cosmetică, tratamente faciale, electrostimulare, remodelare corporală /facială – LPG Cellu 6, cele mai noi şi inovatoare tehnici din industria frumuseţii. ,,Una dintre tehnicile pe care le folosim în salon este endormologia. Este o metodă eficientă de remodelare corporală, facială şi de reducere a celulitei, nedureroasă şi non -invazivă. Lipomasajul LPG este un alt procedeu, pe care clienţi îl pot regăsi în oferta noastră. Este, practic, un masaj mecanic complex, care asociază mişcarea de rulare a pielii cu aspiraţia, realizând un veritabil masaj al ţesutului adipos”, explică Anca Stancu, două dintre tehnicile din gama largă de servicii puse la dispoziţia clienţilor şi folosite în cadrul salonului.

Cei care îşi doresc un corp sau un ten mai sănătos, mai tânăr, mai armonis sunt aşteptaţi la Istanbul Hair STYLE,din Shopping City Sibiu, situat pe Şoseaua Sibiului, Nr.5, din Şelimbăr. Pentru programări, cei interesaţi pot suna la numărul de telefon 0269.224979.De asemenea, informaţii despre salon se pot găsi pe Pagina de Facebook Istanbul Hair STYLE

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi