Consultații și tratamente pentru sibieni la Centrul Medical Intermedica

908

Întreaga planetă trece printr-o pandemie care a schimbat viața fiecărui om. Iar în astfel de vremuri, cu toții avem nevoie să știm că ne putem baza pe specialiști, care ne pot oferi sprijin indiferent de situația epidemiologică. Centrul Medical Intermedica a oferit mereu servicii de calitate sibienilor și continuă să o facă. Când este vorba de consultații și tratamente, specialiștii clinicii sunt gata să te ajute.

Centrul Medical Intermedica din Sibiu și-a început activitatea în urmă cu 20 de ani, iar de atunci continuă să-și primească clienții, respectând cu strictețe toate normele sanitare recomandate. Fiindcă sănătatea reprezintă mereu o prioritate, sibienii trebuie să știe că în cadrul clinicii beneficiază de servicii de calitate pentru întreaga familie, unde mereu primează profesionalismul și siguranța.

Zeci de specialități medicale – Cardiologie, chirurgie, ginecologie și multe altele

Centrul Medical Intermedica a fost prima clinică din Sibiu care a oferit servicii de Medicina Muncii. Datorită profesionalismului și experienței de care întreaga echipă a dat dovada, sibienii s-au orientat mereu către serviciile clinicii.

Cea mai veche clinică de profil din urbea de pe Cibin oferă asistență medicală ambulatorie în specialități, atât persoanelor fizice, cât și juridice, precum: alergologie, boli infecțioase, cardiologie, chirurgie, ginecologie, medicină generală, neurologie, pediatrie, psihiatrie și multe altele. Pentru toate aceste specialități, clinica dispune și de aparatura modernă și performantă, necesară fiecăreia. Sibienii pot apela la clinică pentru investigații precum electrocardiograma (EKG), audiometria, oscilometria și spirometria. În cadrul clinicii se realizează orice fel de ecografii (abdominale, de tiroidă, de sân, de părți moi, transvaginale), de către medici atestați și cu experiență în domeniu.

Tratamente aparte, precum acupunctura la Centrul Medical Intermedica

În astfel de vremuri, există mari șanse ca mulți dintre noi să fim stresați ori încărcați cu o energie negativă care ne împiedică, deseori, să ne desfășurăm activitatea la capacitate maximă. Tocmai de aceea, este important să urmăm anumite tratamente, menite să ne pună pe picioare.

În acest sens, Centrul Medical Intermedica le pune la dispoziție pacienților o serie de tratamente pentru diverse afecțiuni. Aici puteți opta pentru tratamente prin acupunctură, infiltrații, electrocauterizări și plasmolifting (o metodă inofensivă cu ajutorul căreia sunt regenerate țesuturile).

Acupunctura, un tratament aparte, este o tehnică benefică pacienților care au tulburări ale stării generale (oboseală, insomnie, iritabilitate), boli digestive, astm bronșic, nevroze anxioase și depresive, nevralgii sau migrene.

Intermedica are grijă de noi. Noi avem grijă de cei din jur

La Centrul Medical Intermedica sunt respectate toate măsurile impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus. Fiecare persoană care intră în clinică este obligată să poarte mască, pentru a se proteja, dar și pentru a avea grijă de cei din jur. Distanțarea socială este „la ordinea zilei”, regulile fiind respectate cu strictețe.

Centrul Medical Intermedica se află pe strada Gimnasticii, nr. 11 din Sibiu. Sediul este unul nou, fiind recent renovat. Toți clienții care îi calcă pragul sunt consultați cu aparatură de ultimă generație.

Pentru detalii și informații suplimentare accesați site-ul web. De asemenea, dacă aveți o întrebare, puteți contacta clinica privată Intermedica la numărul de telefon: 0269 245 479.

Echipa INTERMEDICA urează tuturor sibienilor sărbători fericite și un Crăciun plin de căldură, cu liniște în suflet și multă sănătate.

 

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi