Mersul la salon înainte de sărbători este un „must” la Sibiu – Ce faci dacă nu mai prinzi loc la coafor

2.392

Au mai rămas zile numărate până la Crăciun și Revelion, iar înghesuiala pentru a obține o programare la coafor este mare.

Deși în acest an u avem multe opțiuni de petrecere a sărbătorilor, urmând ca majoritatea persoanelor să serbeze în sânul familiei, totuși, se pare că în ultimii ani mersul la salon nu se mai face doar ocazional, reprezentând o necesitate.

În ciuda pandemiei, sibienii și sibiencele aleg să se aranjeze de sărbători

Deși suntem în plină pandemie, iar situația epidemiologică la nivelul întregii țări este încă destul de îngrijorătoare, programările la unul dintre cele mai celebre saloane din Sibiu sunt epuizate, iar agenda se mai deschide doar pentru programări pentru anul viitor.

„Cu cât suntem mai aproape de Crăciun, numărul programărilor a crescut, dovadă că vizita la salon este o necesitate psihologică. Chiar dacă oamenii urmează să sărbătorească acasă, vin să se tundă, să se aranjeze, să se vopsească. „, spune Paul Paralescu de la MOD Hairdressers.

Perioada carantinei a fost mai dificilă

În cele patru săptămâni în care municipiul Sibiu a fost în carantină, oamenii au fost puțin derutați și îngrijorați de vizita la salon. Neștiind sigur dacă este un motiv bine întemeiat de deplasare, clienții au fost puțin reticenți în prima perioadă.

„Începutul carantinei a fost mai complicat. Oamenii nu știau cum să reacționeze, erau anumite neclarități cu declarația, însă treptat, lucrurile și-au revenit.”, a mai spus Paul Paralescu.

Chiar dacă poate fi târziu să mai prinzi o programare la salon, încă nu este totul pierdut.

Salonul MOD Hairdressers a găsit o cale de a aduce din nou zâmbetul pe buzele femeilor care nu mai pot vizita în această perioadă saloanele de înfrumusețare. Au reluat campania #eumavopsescacasa  și au  început să livreze kit-uri de vopsit acasă. Fiecare clientă/client poate primi un kit complet pentru vopsit care va conține amestecul de vopsea stabilit + oxidantul necesar, în funcție de vopseaua folosită + o pereche de mănuși + pensula pentru aplicat vopseaua. Toate informațiile utile, cum ar fi timpul de acționare al vopselei, sau modul de aplicare, se vor primi prin mesaj în momentul în care comanda este confirmată.

„Clienților fideli ai salonului, le recomandăm folosirea meniului de culoare din salon sau chiar simplificarea acestuia. În ceea ce privește clienții noi, așteptăm prin intermediul WhatsApp o poză cu față/păr iar ulterior stabilim împreună meniul de culoare potrivit.”, explică Paul Paralescu, hairstylist la MOD Hairdressers.

Aveți grijă de sănătatea voastră”

În această perioadă grea pentru toți, Paul Paralescu vine cu un sfat și un îndemn pentru toți clienții.

„Indiferent dacă sunteți acasă sau dacă mergeți la salon, recomand să aveți grijă de părul vostru. Folosiți produse de calitate și acordați-i atenția necesară. Dar cel mai important în această perioadă este să avem grijă de noi și să ne protejăm, pentru a putea rămâne sănătoși. Viața merge înainte! „, a mai spus Paul Paralescu, de la MOD Hairdressers.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.