Restricții de circulație pentru patru zile pe Autostrada Sibiu – Deva

700

Circulaţia este restricţionată, începând de marţi, timp de patru zile, pe două tronsoane ale Autostrăzii A1 Sibiu – Deva, informează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, începând de marţi, ora 8,00, timp de 4 zile, circulaţia este restricţionată pe două tronsoane ale Autostrăzii A1 Sibiu – Deva, astfel:

  • între km 242 – 243, sensul de deplasare Sibiu – Deva, pe raza localităţii Sălişte, judeţul Sibiu – lucrări de reparaţii la rosturile de dilataţie. Restricţia de circulaţie se aplică pentru banda de urgenţă şi prima bandă;
  •  între km 242+900 de metri – 244, sensul de deplasare Deva – Sibiu, pe raza localităţii Sălişte, judeţul Sibiu – lucrări de reparaţii la rosturile de dilataţie. Restricţia de circulaţie se aplică pentru banda de urgenţă şi prima bandă.

Poliţiştii recomandă conducătorilor auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare şi să crească distanţa de siguranţă între vehicule.

Sursa: Agerpres

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.