Se circulă greu pe Calea Cisnădiei – Polițiștii testează semafoarele electrice

508

Polițiștii sibieni testează semafoarele electrice de pe Calea Cisnădiei în zona intersecției cu str. Siretului pentru a identifica cei mai optimi timpi, în scopul prevenirii ambuteiajelor și a aglomerării traficului după punerea în funcțiune a semafoarelor.

„Nu este o dimineață ușoară pentru cei care circulă pe Calea Cisnădiei din municipiul Sibiu, în zona intersecției cu str. Siretului, și ne cerem scuze pentru asta. Însă, la solicitarea Primăriei Municipiului Sibiu, testăm semafoarele electrice pentru a identifica cei mai optimi timpi, atât pentru șoferi cât și pentru pietoni, în scopul de a preveni ambuteiajele și aglomerările în trafic în momentul în care acestea vor funcționa.
Vă mulțumim anticipat pentru înțelegere și vă rugăm să circulați cu atenție sporită, să respectați semnalele luminoase ale semaforului electric și nu în ultimul rând, să respectați indicațiile polițiștilor Biroului Rutier Sibiu prezenți la fața locului.”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu pe pagina de Facebook.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi