mort spanzurat
foto: arhivă

Un bărbat din Sibiu a fost găsit, de către soția acestuia, spânzurat în baia apartamentului în care locuiau. Omul avea 45 de ani.

Spânzurat în baie

Sibianul locuia, alături de soția acestuia, într-un apartament de pe strada Frații Buzești din municipiu. Potrivit surselor Ora de Sibiu, bărbatul a fost găsit de către femeie mort în baie. Felul în care omul a decis să-și pună capăt zilelor este greu de imaginat. Acesta s-a spânzurat cu un cablu electric de mânerul geamului.

Soția acestuia a alertat poliția luni, în jurul orei 13,00, de îndată ce l-a găsit. Din primele cercetări reiese că nu a fost victima infracțiunii de omor.

Găsit mort în pat

De asemenea, tot în cursul zilei de luni, un alt bărbat a fost găsit mort în apartament. Este vorba despre un medieșean în vârstă de 60 de ani. Un vecin a sunat la 112, în jurul orei 18,30, fiindcă nu a mai putut da de el în niciun fel. Polițiștii l-au găsit întins în pat, fără suflare. Se pare că bărbatul ar fi avut mai multe afecțiuni medicale, printre care TBC și boli cardiovasculare, acesta fiind și motivul pentru care a decedat. Nici în acest caz nu sunt suspiciuni de omor.

Trupurile celor doi bărbați au fost duse la Medicină Legală în Sibiu pentru efectuarea necropsiei.

„Trupurile celor doi bărbați au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală (SML) Sibiu, în vederea efectuării necropsiei, iar polițiștii fac cercetări pentru stabilirea circumstanțelor în care a survenit decesul celor două persoane. Din primele investigații nu au rezultat indicii care să sugereze că cei doi ar fi fost victime ale infracțiunii de omor”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns