Muzeul Brukenthal redeschis vizitatorilor după ridicarea carantinei

Muzeul Brukenthal poate fi din nou vizitat. Acesta  fost închis timp de patru săptămâni, cât a durat carantina la Sibiu.

„Începând de astăzi, 16.12.2020, Muzeul Naţional Brukenthal îşi redeschide porţile pentru vizitatori! Puteţi vizita Palatul Brukenthal, Muzeul de Istorie, Muzeul de Istorie Naturală, Muzeul de Istorie a Farmaciei şi Muzeul Cinegetic. Programul de funcţionare este de miercuri până duminică, orele 9,00 – 17,00″, potrivit unui anunţ publicat pe pagina de Facebook a instituţiei.

Vă invităm să vizitaţi şi expoziţiile temporare de la următoarele sedii: ‘Pe acoperişul României. Turismul montan şi viaţa la munte, la începutul veacului trecut’ – Cabinetul de Cartografie, Palatul Brukenthal; ‘Carte franceză din colecţia lui Samuel von Brukenthal’ – Cabinetul de Cartografie, Palatul Brukenthal; ‘Joannes Kájoni 390’ – în prima curte a Palatului Brukenthal. La Muzeul de Istorie Naturală se poate vizita expoziţia temporară ‘Explorator în muzeu”’, transmit reprezentanţii Muzeului Naţional Brukenthal.

muzeul brukenthal redeschisredeschidere brukenthalvizitare muzeu brukenthal
Comentarii (0)
Comentează