UPDATE VIDEO – Sibian mort într-un accident pe DN7 între Pitești și Râmnicu Vâlcea. Este un cunoscut cântăreț

Accidentul a avut loc vineri dimineață în localitatea Drăganu din județul Argeș. Un sibian de 30 de ani și-a pierdut viața.

UPDATE – Sibianul mort este un cunoscut solist de muzică populară
Bărbatul mort în accidentul din județul Argeș, este sibian și se numește Dumitru Stroie.
Detalii AICI!

ȘTIREA INIȚIALĂ
Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 30 de ani, dintr-o localitate din județul Sibiu, care conducea o autoutilitară pe DN 7, pe raza localității Drăganu, din direcția Rm. Vâlcea spre Pitești, ar fi pătruns pe contrasens, în împrejurări care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un ansamblu rutier format din cap tractor și semiremorcă (TIR), condus de un bărbat de 42 de ani, din județul Satu Mare, care circula din direcție opusă, după care s-a răsturnat pe lateral.
CITIȚI ȘI: Durere după moartea fulgerătoare a cântărețului sibian Dumitru Stroie – ’’A fost un suflet bun’’
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Pe durata intervenției echipelor de salvare traficul a fost blocat în ambele sensuri. La acest moment traficul se desfășoară alternativ, fiind dirijat de polițiștii rutieri aflați la fața locului.
Sursa: curier.ro

accident mortaldumitru stroieSibiu
Comentarii (2)
Comentează
  • Sam

    Pune vietile altora in pericol !
    Da era cantaret cunoscut …. nici naiba no auzit de el

  • Rob

    Da, un adevărat cunoscut necunoscut. A ieșit pe contrasens dar era cântăreț din Jina. Tragic. Îl cunoșteau oameni…