fbpx

VIDEO UPDATE – Alex Bodi iese din închisoare. Adrian Tâmplaru rămâne în arest preventiv

0 12.914

După aproape două luni de când se afla în arest preventiv la Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Craiova, Alex Bodi a fost eliberat și plasat în arest la domiciliu. Acesta a aplecat spre locuința său din județul Ilfov vineri noaptea, însoțit de unul din inculpații din dosarul de proxenetism, scrie adevarul.ro. Judecătorii i-au refuzat Adrian Tâmplaru eliberarea, astfel că rămâne în continuare în arest preventiv.

VEZI AICI DETALII DIN DOSARUL DE PROXENETISM ȘI TRAFIC DE PERSOANE ÎN CARE SUNT CERCETAȚI BODI ȘI TÂMPLARU

Toţi cei 10 inculpaţi din gruparea Tâmplaru – Bodi au contestat la Curtea de Apel din Craiova măsura arestării.

Şapte dintre ei nu au avut, însă, câştig de cauză. „În baza art. 425 ind.1 alin. 7 pct. 2 lit. a C.pr.pen. raportat la art. 204 C.pr.pen; Respinge contestaţiile declarate de inculpaţii Bogdan Mihnea Ciprian, Gîdea Mircea Andrei, Judele (fost Nicola, Vecerdea) Florin Adrian, Tîmplaru Constantin Adrian, Vasile Andrei Ionuţ, Nicolae Andrei Alin şi Pasmac (fost Ceauşu) Florin Ionuţ, împotriva încheierii nr. 228/2020 pronunţată în şedinţa din camera de consiliu de la 09.12.2020 de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dolj, ca nefondate”, se arată î n sentinţa Curţii de Apel Craiova.

Alex Bodi a fost lăsat acasă

„Admite contestaţiile formulate de inculpaţii Bodi Alexandru Nicolae, Lăcătuş Marius Adrian şi Lăcătuş Narcis Dumitru împotriva încheierii nr. 228/2020 pronunţată în şedinţa din camera de consiliu de la 09.12.2020 de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dolj. Desfiinţează în parte încheierea atacată cu privire la inculpaţii Bodi Alexandru Nicolae, Lăcătuş Marius Adrian şi Lăcătuş Narcis Dumitru şi rejudecând: În baza art. 237 alin 1 şi 2 C.pr.pen., art. 242 alin. 2 C.pr.pen., şi art. 218 C.pr. pen., respinge propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii Bodi Alexandru Nicolae, Lăcătuş Marius Adrian şi Lăcătuş Narcis Dumitru şi dispune înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu faţă de inculpaţii Bodi Alexandru Nicolae, Lăcătuş Marius Adrian şi Lăcătuş Narcis Dumitru, pe o durată de 30 de zile, începând cu data 18.12.2020 şi până la data de 16.01.2021, inclusiv”, au hotărât magistraţii craioveni.

ALEX BODI A FOST DAT ÎN GÂT DE FOSTA NEVASTĂ

Ce obligaţii are Bodi

” În baza art.221 alin.1 C.pr.pen. impune inculpatului Bodi Alexandru Nicolae, obligaţia de a nu părăsi imobilul unde locuieşte fără forme legale situat în com. Tunari, str. Fagului nr.3, jud. Ilfov, fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza. În baza art.221 alin.2 C.pr.pen., pe durata arestului la domiciliu inculpatul Bodi Alexandru Nicolae are următoarele obligaţii: – să se prezinte în faţa organului de urmărire penală sau a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată, ori de câte ori este chemat; -să nu comunice cu persoanele vătămate… „, a dispus Curtea de Apel Craiova

Bodi a plecat din puşcărie la reşedinţa din comuna Tunari ( Ilfov)

Alex Bodi a ieşit pe poarta Penitenciarului din Craiova alaturi de inculpaţii Lăcătuş. Acesta a fost aşteptat de un prieten care l-a ajutat să-şi ducă bagajele la maşină. După ce s-a îmbrăţişat cu ceilalţi doi locotenenţi ai grupării, Bodi a plecat spre reşedinţa din comuna Tunari unde va rămâne în următoarele 30 de zile. Surse din cadrul anchetei spun că fostul soţ al Biancăi Drăguşanu era convins că nu va rămâne de Crăciun după gratii şi se baza pe avocaţii angajaţi.

Alex Bodi a fost arestat preventiv, pe 12 noiembrie, de Tribunalul Dolj, pentru o perioadă de 30 de zile, într-un dosar în care este acuzat de constituire de grup infracţional organizat, trafic de persoane, proxenetism şi şantaj. Pe 9 decembrie, magistraţii i-au prelungit arestul preventiv cu încă 29 de zile, dar Bodi a contestat măsura. Alex Bodi a fost denunţat de fosta soţie, care a mărturisit că în perioada 2014 – 2016 a fost obligată să practice prostituţia în mai multe cluburi din Germania.

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.