adolescentă fugită de acasă - ultima oară când a plecat a fost găsită la iubit

Andreea Maria Hampu are 15 ani și este din Mediaș. În urmă cu trei zile a fugit de la casa bunicilor, iar duminică mama acesteia a alertat poliția. Se pare că adolescenta a mai plecat de la domiciliu în trecut, fiind găsită atunci la iubitul ei. Dacă ați văzut-o, sunați la 112.

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 15 ani care a plecat de la domiciliul bunicii într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

„La data de 20 decembrie a.c., polițiștii au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că fiica sa minoră, HAMPU ANDREEA MARIA, în vârstă de 15 ani, a plecat în data de 18 decembrie a.c., de la domiciliul bunicii, din municipiul Mediaș, fără a mai reveni”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Semnalmente: 150 cm înălțime, păr șaten, ochi căprui.

Nu se cunoaște vestimentația minorei la data dispariției.

Semne particulare: nu se cunosc.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Ultima oră

Comentariul meu