larisa a dispărut - adolescenta e din săliște și e căutată de familie

Elena Larisa Căldărar a dispărut duminică de acasă. Minora în vârstă de 15 ani este din Săliște și e căutată de poliție. Dacă ați văzut-o, sunați la 112.

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 15 ani care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

„La data de 20 decembrie a.c., în jurul orei 19,30, polițiștii au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că fiica sa minoră, CĂLDĂRAR ELENA LARISA, în vârstă de 15 ani, a plecat în aceeași zi, în jurul orei 12,30, de la domiciliul său din localitatea Săliște, fără a mai reveni”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Semnalmente: 160 cm înălțime, greutate de aproximativ 50 de kg, păr șaten, ochi căprui.

La data dispariției, minora purta o geacă din material textil de culoare maro, pantaloni jeans de culoare albastră, ghete din piele de culoare neagră cu toc înalt.

Semne particulare: nu se cunosc.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Ultima oră

Comentariul meu