nou la sibiu - smart slim - salonul cu cele mai noi tehnici de remodelare și întreținere corporală

Timpul este averea noastră cea mai prețioasă. Ne dorim să fim în formă, dar seara, în oglindă, descoperim încă un loc în care s-a acumulat grăsime. Ne propunem să ajungem la sala de fitness, dar amânăm mereu momentul. Nu e cazul însă să intrăm în depresie și să ne recompensăm cu ciocolată!

Smart Slim, cel mai nou salon de întreținere corporală din Sibiu are soluția pentru remodelarea corpului, datorită aparatelor performante de care dispune. Smart Slim se află pe strada 9 mai la numărul 53.

Putem arăta cum ne dorim fără efortul și timpul necesar pentru fitness. Fie că aveți nevoie de slăbire sau numai de tonifiere, de rejuvenare facială sau epilare definitivă, Smart Slim e locul în care le găsiți pe toate.nou la sibiu - smart slim - salonul cu cele mai noi tehnici de remodelare și întreținere corporală

EMslim – Aparatul unic în Sibiu

La Smart Slim se găsește unul din cele mai noi și performante aparate – EMslim. Este unic în țară, iar acum sibienii pot beneficia de el. Funcționează pe bază de impulsuri electromagnetice care acționează asupra mușchilor. Aceștia sunt stimulați, se contractă, crește circulația sângelui în acea zonă, iar grăsimea este mai repede dizolvată. Este singurul aparat care slăbește și tonifiază simultan. Dacă acționează pe abdomen de exemplu, 30 de minute sunt echivalentul a 20.000 de abdomene. Iar acest exercițiu nu l-ar putea face nimeni în 30 de minute. EMslim însă, poate face asta pentru voi!

Metode de eliminare a grăsimii

 

La Smart Slim se găsesc aparate pentru remodelare corporală care folosesc atât tehnologia de înghețare a grăsimii dar și cea prin care grăsimea este topită prin încălzire. Ce tratamente se potrivesc fiecărui client în parte se stabilește în urma discuției cu esteticianul. ”Înainte de toate se face o anamneză. Clientul trebuie să ne spună absolut toate problemele de sănătate pe care le are, pentru că fiecare procedură are mici interdicții. Apoi, în funcție de aceste informații și de structura corporală, dacă vorbim despre un bărbat sau despre o femeie, se stabilesc pașii de urmat și procedurile care să dea cel mai ridicat randament”, spune Oana Rogojanu, managerul salonului.

Tratamente faciale și epilare definitivă

 

La Smart Slim esteticienii nu au grijă doar de corpul dumneavoastră. Tenul și fața pot fi de asemenea tratate cu ajutorul procedurilor specifice, pentru un aspect plăcut ”Nu facem tratamente cosmetice, dar mergem pe tratamente ce cresc secreția de colagen, de elastină, avem proceduri de întinerire, împotriva imperfecțiunilor tenului. La fel ca în cazul procedurilor corporale, și aici acestea se aleg în funcție de persoană și de nevoi”, spune Oana Rogojanu.

Părul nedorit de pe corp poate dispărea pentru totdeauna. Epilarea definitivă este una din cele mai bune investiții în propria persoană, și unde mai pui că după câteva ședințe rezultatul este pentru totdeauna. La Smart Slim se poate opta între aparate de epilare cu IPL-SHR sau LASER dioda 808nm.

Tratamente și pentru bărbați

nou la sibiu - smart slim - salonul cu cele mai noi tehnici de remodelare și întreținere corporală

 

Nu doar femeile pot apela la serviciile salonului. Fiecare aparat  și procedură au funcții și se pot calibra și în funcție de nevoile bărbaților atât pentru remodelare corporală, cât și pentru epilare definitivă.

Smart Slim este salonul care aduce laolaltă cele mai inovative proceduri în întreținerea corporală. Pentru că s-a deschis înaintea sărbătorilor de iarnă, vine cu prețuri promoționale iar pachetele la preț redus se pot cumpăra pe tot parcursul anului.

Detalii pe www.smartslim.ro, Facebook https://www.facebook.com/smartslimsibiu sau Instagram https://www.instagram.com/smartslimsibiu/

Programări pe Whatsapp +40752772771

 

Ultima oră

Comentariul meu