spitalul județean sibiu va avea în continuare conducere militară
Sursa: Agerpres

Colonelul Constantin Marinel Vlase va rămâne directorul interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu și în perioada sărbătorilor de iarnă.

Mandatul de conducere a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu a locotenent-colonelului Constantin Marinel Vlase s-a terminat duminică, în data de 20 decembrie, scrie Mediafax.

Luni, mandatul său a fost prelungit, însă de această dată nu este specificat un termen. Cert este că acesta va rămâne la comanda interimară a Spitalului din Sibiu în perioada sărbătorilor de iarnă.

Constantin Marinel Vlase este directorul medical al Spitalului Militar de Urgență Galați și medic infecționist. El a preluat conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență într-o perioadă în care Sibiul era județul cu cea mai mare incidență de infectare din țară iar zilnic se raportau peste 400 de cazuri noi.

Director medical interimar la Spitalul de Urgență Sibiu a fost numit de Consiliul Județean un medic civil, repsectiv dr. Remus Călin Cipăian, care nu este prima dată în această poziție.

În prezent, județul Sibiu are rată de infectare de 2,5 la mie, iar în ultimele 24 de ore au fost raportate 15 cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 și trei decese.

Sursa: Mediafax

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. bravo ! asa se va muncii mai mult, se va fura mai putin , in toata tara este de dorit conducerea militara !