Baschet de top în Sibiu – CSU, meciuri grele în turneul de la Sala Transilvania

1.159

CSU Sibiu joacă marți de la 19:45, în compania celor de la Dinamo București, în meciul al doilea al primei zile din turneul 2 al LNBM. Partida va fi transmisă LIVE pe DigiSport și Look TV, la fel ca și primul duel al zilei, dintre FC Argeș Pitești și SCM U Craiova, care se joacă de la 16:45.

După parcursul perfect din primele 3 meciuri ale Ligii Naționale de Baschet, încheiate cu victorii pe linie, baschetbaliștii sibieni sunt optimiști, înaintea turneului al doilea. Partidele se joacă tot în Sala Transilvania, iar galben-albaștrii vor întâlni, în cele două zile ale turneului: CS Dinamo București și SCM U Craiova. Iată ce au declarat Isaiah Philmore și Dan Fleșeriu, înaintea celor două partide.
”Vor fi două meciuri grele. Craiova este o echipă puternică și așa este și Dinamo. Ambele echipe au antrenori foarte buni, joacă bine în echipă și știu că cei de la Dinamo au guarzi rapizi, așa că vom avea de muncă. Echipa noastră e bine, atmosfera este bună și îmi place acest sistem de joc ce implică măsurile de precauție anti-covid”, a spus Isaiah Philmore.
”Ne așteaptă un meci greu, cu Dinamo. Ei au deja o victorie cu noi, în meciul amical și vin cu jucători noi. Va fi greu pentru noi să ne adaptăm la ei, necunoscându-i suficient de bine, dar în același timp, probabil, și lor le va fi greu să intre să joace primul meci oficial în această formulă. Va fi un meci cu încărcătură foarte mare. Pentru noi, foarte important este să avem energia cu care am abordat meciurile din turneul trecut și să facem o apărare mult mai bună decât în primele meciuri de la turneele de până acum. Dacă vom reuși, avem șansa noastră. În al doilea meci întâlnim Craiova, o echipă neînvinsă în acest sezon. Au făcut un turneu de Cupă excelent, au reușit să câștige grupa de la Oradea. Să sperăm că ne va rămâne suficientă energie și pentru meciul cu ei. Oricum și ei au un meci greu, în prima zi, cu Piteștiul, deci cred că vom porni de la egal la egal, în acel meci, și vom vedea cine are resurse mai multe. Una peste alta, două mecuri foarte grele, într-un singur turneu, de care va depinde foarte mult situația în clasament., a declarat Dan Fleșeriu.

Turneul al doilea al Ligii Naționale de Baschet de la Sibiu se desfășoară între 22 și 23 decembrie, programul fiind următorul:

Marți, 22.12.2020
ora 16:45: Arges Pitesti – SCM U Craiova, 22.12.2020,
ora 19:45, BC CSU Sibiu – Dinamo, 22.12.2020,

Miercuri, 23.12.2020
ora 16:45, Dinamo – Arges Pitesti, 23.12.2020,
ora 19:45, SCM U Craiova – BC CSU Sibiu, 23.12.2020,

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.